Atlantis, The Palm oferă o experienţă personală alături de mamiferele marine

Atlantis, The Palm oferă o experienţă personală alături de mamiferele marine
 
 

La Dolphin Bay se nasc amintiri pe viață 

Dubai, Emiratele Arabe Unite – Dolphin Bay oferă rezidenților din Dubai, oaspeților din resort și vizitatorilor de o zi, posibilitatea de a interacționa cu familia de delfini cu bot gros, din zona indo-pacifică care se simt ca acasă la Atlantis, The Palm. Această zonă de 4,5 hectare cu șapte piscine interconectate și trei lagune interactive, împreună cu plaje de nisip și un decor tropical, oferă locația perfectă pentru a trăi o experiență unică în viață.

"Dolphin Bay oferă o oportunitate unică pentru oaspeți de toate vârstele, de a învăța mai multe despre delfini și pentru a interacționa cu unul dintre cele mai carismatice animale din lume," spune Heidi Perez Cao, Vicepreședinte, Dolphin Bay. "Specialiștii în mamifere marine din Dolphin Bay au o experiență vastă și vor asigura o experiență memorabilă pentru toți oaspeții, precum și sănătatea și bunăstarea acestor animale extraordinare."

Această experiență palpitantă începe cu o introducere informativă în dresarea delfinilor, fiziologia acestora și importanța conservării vieții marine. Odată ce oaspeții s-au schimbat în costume de protecție, aceștia sunt conduși pe malurile nisipoase, unde sunt introduși specialiștilor în mamifere marine și delfinului alocat acestora.

Dolphin Bay

Dolphin Bay

Sub supravegherea specialiștilor în mamifere marine, oaspeții sunt apoi invitați să se alăture delfinului în lagună pentru a experimenta împreună o serie de comportamente care creează o legătură și mai profundă între oaspete și animal. Experiența include aproximativ 30 de minute de stat în apă cu delfinul, stabilite astfel pentru a ajuta oamenii să dezvolte o afinitate mai mare pentru aceste animale interesante, oferind o experiență intimă, incitantă și distractivă.

Dolphin Bay oferă cinci programe captivante de interacțiune cu delfinii:

 • Atlantis Dolphin Photo Fun este o sesiune de 10 minute la marginea apei pe parcursul căreia oaspeții pot afla mai multe despre delfini și-i pot atinge, îi pot săruta sau chiar dansa cu aceștia fără a intra în apă.
 • Atlantis Dolphin Encounter (interacțiune în apă puțin adâncă) are loc în apă până la brâu și oferă oaspeților de toate vârstele, indiferent de competențele de înot, siguranța că se pot bucura de o ocazie unică în viață. Oaspeții se pot bucura de o varietate de experiențe de neuitat, de la un sărut sau o îmbrățișare, la comportamente educaționale și jucăușe cu delfinul. Fiecare sesiune Dolphin Encounter va avea maximum 10 participanți, inclusiv doi specialiști în mamifere marine și un delfin.
 • Oaspeții care se simt ceva mai aventuroși, pot alege să pătrundă în apele adânci ale lagunelor de interacțiune, pentru Atlantis Dolphin Adventure (interacțiune în apă adâncă). Această întâlnire va permite oaspeților să trăiască pe viu experiența intimă a unui sărut, a unei îmbrățișări, sau senzația inegalabilă a unei belly ride – în care oaspeții se țin de înotătoarele pectorale ale delfinului și sunt propulsați înainte prin apă într-o călătorie distractivă. Oaspeții pot încerca și senzația unui hand push, când oaspeții întind o mână în lateral deasupra apei în timp ce botul delfinului îi împinge într-o mișcare circulară antrenantă și scurtă. Dolphin Adventure are loc în apă de până la 3 metri adâncime (10 picioare), astfel că oaspeții trebuie să poată înota fără ajutorul unei veste de salvare. Numărul maxim permis este de 6 invitați, iar vârsta minimă trebuie să fie de 8 ani.
 • The Royal Swim este cea mai exclusivă experiență disponibilă. Oaspeții înoată până în adâncul lagunei și pot trăi pe viu senzația de foot push, în care aceste minunate mamifere marine îi ajută să alunece ca prin magie în apă, folosindu-și întreaga putere. Oaspeții pot încerca și un dorsal tow, bucurându-se astfel de o cursă în care se țin de înotătoarele dorsale ale delfinului. The Royal Swim are loc în apă adâncă de până la 3 metri și, prin urmare, oaspeții trebuie să fie înotători buni. Numărul maxim permis este de 6 invitați, iar vârsta minimă trebuie să fie de 12 ani.
 • Scafandrii calificați se pot bucura de cea mai nouă experiență cu delfini, Atlantis Dolphin Scuba Dive. Scafandrii interacționează cu delfinii în adâncimile lagunei din Dolphin Bay, unde aceștia pot înota, se pot juca și pot experimenta un dorsal tow subacvatic. Scufundarea are loc în apă adâncă de peste 3 metri și oferă o vedere unică asupra acestor creaturi carismatice. Oaspeții trebuie să fie scafandri calificați (cel puțin nivelul Open Water), să aibă vârsta minimă de 12 ani și să prezinte dovada atestatului de scafandru la check-in.

Dolphin Bay

Dolphin Bay

Private Pods

Private Pods permite oaspeților să se bucure de cele 3 programe destinate familiei și prietenilor, în intimitate completă, cu opțiunile Private Lagoon sau Exclusive Pod.

Pentru cei care doresc să-și privească prietenii sau membrii familiei cum interacționează cu delfinii, dar nu doresc să se ude, un permis de observator Dolphin Bay Beach este disponibil. Oaspeții se pot relaxa în șezlonguri, pot face poze și se pot bucura de o băutură nealcoolică din partea casei. Fiecare rezervare pentru oricare dintre fantasticele interacțiuni din Dolphin Bay include accesul de dimineață până seara la Aquaventure Waterpark și la plaja sa privată de 700 de metri.

Dolphin Bay

Dolphin Bay

Dolphin Bay este deschis în fiecare zi de la 10 dimineața până la apusul soarelui. Oaspeții sub vârsta de 12 ani vor fi însoțiți de un adult participant (18 ani sau mai mare), cu un adult la fiecare trei copii pe interacțiune. Pentru rezervări, prețuri sau informații suplimentare, vă rugăm să contactați echipa de rezervări Dolphin Bay la +971 4 426 1030, să trimiteți un e-mail la DolphinBay@atlantisthepalm.com sau să faceți rezervări online pe www.atlantisthepalm.com.

Despre Dolphin Bay

Dolphin Bay acordă oaspeților posibilitatea de a se întâlni și de a interacționa cu unul dintre cele mai carismatice animale din lume, într-un mediu de neegalat, care a fost conceput să fie benefic atât oaspeților, cât și delfinilor. Fiind atât o stațiune, cât și o atracție pentru vizitatorii de o zi, acesta a fost creat cu scopul de a prezenta vizitatorilor minunăția acestor locuitori absolut remarcabili ai oceanelor.

Despre delfinii cu bot gros din zona indo-pacifică

Rezidenții din Dolphin Bay sunt în întregime delfini cu bot gros din zona indo-pacifică, Tursiops aduncus. Perioada medie de gestație pentru un delfin cu bot gros este de 10-12 luni. La sfârșitul acestei perioade, femela dă naștere unor pui vii. Puiul, care se naște cu câteva fire de păr pe bot, este mamifer și va suge lapte de la mamă timp de 12-18 luni. Puiul va începe să mănânce pește la vârsta de 4-5 luni de zile. La naștere, delfinul cu bot gros din zona indo-pacifică are o lungime medie de 70 cm și o greutate medie de 15 kg.

Atlantis, The Palm

Despre Atlantis, The Palm, Dubai

Atlantis, The Palm este prima stațiune turistică din regiune care oferă și diverse opțiuni de entertainment, fiind situată în centrul arcului Palm Island din Dubai. Deschisă în septembrie 2008, această stațiune unică cu teme oceanice cuprinde o serie de atracții marine și de entertainment, precum și un parc de distracții acvatic de 17 hectare, Aquaventure Waterpark, suprafața totală a stațiunii măsurând 46 de hectare. Aceasta găzduiește unul dintre cele mai mari habitate marine în aer liber din lume, cu peste 65.000 de animale marine în lagune și spații de prezentare, inclusiv The Lost Chambers Aquarium, un labirint de coridoare și pasaje subacvatice care oferă o călătorie printre ruinele vechii Atlantide. Aquaventure folosește 18 milioane de litri de apă dulce pentru a alimenta tobogane cu apă palpitante, o cursă rivieră de 2,3 kilometri cu valuri mareice și piscine, praguri de apă și ape repezi. Dolphin Bay, inegalabilul habitat de conservare și educare a delfinilor, a fost creat pentru a oferi oaspeților ocazia unică în viață de a afla mai multe despre unul dintre cele mai grațioase mamifere din natură. Atlantis, The Palm este cunoscută și drept destinația culinară principală din regiune, lăudându-se cu o selecție variată de restaurante de renume mondial, precum Nobu și Ronda Locatelli. Stațiunea se mai bucură și de o colecție impresionantă de buticuri și magazine de lux, precum și spații întinse pentru organizarea de întâlniri și convenții.

Află totul despre Atlantis The Palm, Dubai:

 1. Parcul Acvatic Aquaventure la Atlantis, The Palm
 2. Atlantis, The Palm oferă cuplurilor o aventură acvatică luxoasă
 3. Călătorii culinare la Atlantis, The Palm
 4. Atlantis, The Palm, prima destinaţie de vacanţă pentru familii din Dubai
 5. Atlantis, The Palm Imperial Club - o experienţă turistică VIP
 6. Capitala vieții de noapte și a distracției din Dubai este Atlantis, The Palm
 7. Raiul cumpărătorilor împătimiţi, la Atlantis, The Palm
 8. Descoperiţi leii de mare la Atlantis, The Palm
 9. ShuiQi Spa & Fitness Centre din Atlantis, The Palm îşi uimeşte oaspeţii cu dotările sale de ultimă generaţie
 10. ShuiQi Spa în Atlantis, The Palm
 11. Signature Suites oferă experienţa supremă în materie de lux VIP la Atlantis, The Palm
 12. Nunta de vis: o realitate la Atlantis, The Palm

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers