Atlantis, The Palm oferă cuplurilor o aventură acvatică luxoasă

Atlantis, The Palm oferă cuplurilor o aventură acvatică luxoasă
 
 

Dubai, Emiratele Arabe Unite – Atlantis, The Palm a fost inaugurată drept prima stațiune și vârful de lance al emblematicii Palm Island, în luna septembrie a anului 2008. Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, Atlantis a devenit rapid cea mai potrivită destinație pentru luna de miere din Dubai, combinând o vacanță romantică perfectă cu o aventură acvatică de lux, într-una dintre primele zece destinații alese pentru luna de miere din lume. Cu pachete care se adaptează tuturor bugetelor, unde altundeva să începi mai bine viața de cuplu căsătorit, decât într-o lună de miere în splendida stațiune Atlantis, The Palm?

Situată într-o zonă de invidiat, pe arcul insulei The Palm, Atlantis este prima stațiune turistică din Dubai complet echipată, pentru a oferi o gamă variată de distracții. Cuplurile în căutarea unei experiențe de lux de neuitat, sunt purtate într-un univers acvatic strălucitor, plin de imaginație, ce se întinde pe o suprafață de 46 de hectare și include o aparent nesfârșită plajă privată, buticuri de lux, numeroase opțiuni de restaurante, inclusiv două restaurante ale bucătarilor-șefi de renume mondial Locatelli și Nobu, o selecție vastă și palpitantă de distracții nocturne, un Spa premiat, precum și un habitat marin în aer liber, care numără 65.000 de animale marine, și un parc de distracții acvatice întins pe 17 hectare: Aquaventure, parcul acvatic numărul unu din Europa și Orientul Mijlociu. Stațiunea mai oferă și piscine întinse, cu apă dulce și sărată, precum și ieșiri în lagună.

Experiența supremă în materie de călătorii

Serviciile oferite cuplurilor, pe durata șederii acestora în Atlantis, emană opulență, începând de la transferul gratuit dus-întors în condiții de lux de la aeroport, și încheind cu check-in-ul VIP în somptuosul Royal Majlis, unde oaspeții sunt întâmpinați de majordomi care servesc cafea arabică și ceaiuri cu arome exotice. Cuplurile care doresc să călătorească în cel mai luxos stil, pot sosi și pleca din Atlantis, The Palm, cu elicopterul.

Elicopter Atlantis

Signature Suites – cele mai exclusive experiențe de lux din Dubai

Cele șapte Signature Suites sunt bijuteriile din coroana Atlantis. Populare în rândul cuplurilor de celebrități din întreaga lume, fiecare apartament oferă propria sa viziune asupra luxului și opulenței, reflectând grandoarea stațiunii. Oferind intimitate și condiții de lux prin spații generoase, design interior rafinat, bucătari-șefi privați și majordomi dedicați, disponibili 24/24 de ore, pentru orice solicitări, Signature Suites, includ apartamentele subacvatice Neptun și Poseidon, dramaticele apartamente Grand Atlantis, apartamentele Prezidențiale și un apartament regal unic, Royal Bridge Suite, toate concepute pentru cuplurile care nu doresc decât ceea ce este mai bun.

Din momentul sosirii oaspeților apartamentelor de lux, majordomii din Atlantis, The Palm, se vor ocupa de orice nevoie a acestora, indiferent de natura solicitării, fie că este vorba de un itinerariu de vacanță pentru doi, rezervări la restaurant, acces privat pe timp de seară sau de noapte la Aquaventure în timp ce parcul este închis, o cerere în căsătorie sub apă sau o cină privată într-o cabană de pe plajă. Indiferent de solicitare, echipa VIP Atlantis, The Palm, va transforma totul în realitate. Pentru cei care doresc confidențialitate, majordomul va fi singurul punct de contact din stațiune pentru oaspeții din apartamentele de lux, astfel că vizitatorii vor avea avantajul intimității complete pe durata șederii acestora.

VIP Atlantis

Luna de miere sub apă

Apartamentul subacvatic Underwater Suite este unic. Multe cupluri privesc acest apartament ca pe un simbol al intimității și glamour-ului, ce oferă o șansă unică în viață, de a trăi experiența unui hotel subacvatic. Renumitele apartamente Underwater Suites din Atlantis reprezintă o alegere populară printre cuplurile aflate în luna de miere, cuplurile obișnuite sau de celebrități, care doresc o experiență de lux unică. Ferestrele din podea până în tavan oferă vedere din dormitorul mare direct în acvariul The Ambassador Lagoon, creând astfel oaspeților iluzia că se află sub apă. Având o înălțime de trei etaje și o suprafață de 165 de metri pătrați, apartamentul este intim și elegant.

Underwater Suites

Dormiți ca un cuplu regal

Pentru cuplurile care caută cea mai bună vedere din Dubai, apartamentul Royal Bridge Suite este cel mai opulent dintre toate cele șapte apartamente de lux.

Amplasat pe distanța dintre cele două turnuri-hotel ale stațiunii și accesibil numai cu un lift privat, spațiul de 924 de metri pătrați dotat cu trei dormitoare, Royal Bridge Suite, oferă o ambianță distinct regală prin însăși natura sa. Spațiul asemănător cu cel al unui palat este completat de panorama oferită de pereții de sticlă, din podea până în tavan asupra Palm Island, într-o parte, și a Golfului Persic, în cealaltă parte. Accesul la această priveliște este oferit în mod spectaculos și de balcoanele de dimensiuni generoase ale apartamamentului. Detalii migălos construite și elemente deplin sofisticate definesc acest apartament, de la candelabrele și tavanele pictate, la produsele de baie, care conțin particule de aur curat; dormitorul mare este dotat cu un pat personalizat, aflat în centrul camerei, acoperit cu așternuturi Frette.

Atât dormitorul matrimonial, cât și dormitorul secundar sunt echipate cu o baie pentru ea și o baie pentru el, ce includ căzi cu hidromasaj, precum și accesorii de baie exclusive, cu aur de 22K, în timp ce al treilea dormitor are două paturi duble queen-size și baie proprie. Cina în interiorul apartamentului Royal Bridge Suite este servită în veselă din porțelan, decorată cu turcoaz și aur, a cărei frumusețe este completată de masa somptuoasă suflată cu aur, la care pot cina 16 persoane.

Separat de spațiul lounge se află o bibliotecă/un centru multimedia, cu acces complet la Internet, precum și tehnologie de ultimă oră.

Gastronomie premiată și designer shopping

Ossiano

Ossiano

Cu peste 23 de restaurante, baruri și zone lounge care satisfac toate gusturile – fructe de mare gătite sofisticat, sushi inovator, feluri rapide și bucătării din întreaga lume – opțiunile de masă și distracție din Atlantis oferă o alternativă incitantă și plurivalentă pentru cuplurile care doresc varietate pe durata șederii lor. Doi bucătari-șefi de renume au deschis restaurante în Atlantis, transformând astfel stațiunea în cea mai căutată destinație culinară din Dubai. Bucătar-șef cunoscut pe întregul glob și mogul al sushi-ului, Nobuyuki Matsuhisa a deschis Nobu împreună cu partenerul său, Robert DeNiro. Primul restaurant al lanțului Nobu din Orientul Mijlociu se află în stațiune și redefinește bucătăria japoneză modernă. Unul dintre cei mai renumiți bucătari-șefi italieni din întreaga lume, Giorgio Locatelli, bucătar premiat cu stele Michelin, oferă mâncare italienească autentică la Ronda Locatelli.

Fermecătorul Ossiano, restaurantul subacvatic emblematic din Atlantis, cu mâncăruri fine, renumit pentru organizarea de petreceri pentru cuplurile de celebrități, precum și numeroase alte ocazii, inclusiv cereri în căsătorie, aniversări și zile de naștere, se laudă cu un decor și o ambianță unice în Dubai.

Decorul seducător al restaurantului YUAN oferă mâncare chinezească autentică pregătită într-un mod original, într-un decor ademenitor, în stilul Bond. Cuplurile se pot bucura și de mâncare arăbească tradițională la Levantine, unde există o terasă pitorească pentru shisha și dansuri din buric.

Pentru o experiență mai intimă, vă puteți bucura de o cină exclusivă în Private Cabana, pe nisipurile albe ale Royal Beach, cu o provelişte superbă asupra apelor azurii ale Palm Island, având pe fundal peisajul urban al Dubaiului.

Restaurantele de specialitate sunt amplasate de-a lungul The Avenues, o promenadă sofisticată, cu mai multe magazine, care este și centrul vieții de noapte din stațiune, al N’Dulge și al peste douăzeci de magazine de top cu creații ale unor nume renumite din industria modei, designului și meșteșugurilor locale.

ShuiQi – Cel mai romantic Spa din Orientul Mijlociu

Uimitorul ShuiQi Spa înseamnă o experiență memorabilă, trezind la viață simțurile, într-un decor subacvatic splendid și liniștit. Amplasat două etaje magnifice în interiorul Royal Towers din Atlantis, ShuiQi oferă o gamă sublimă de tratamente exclusive, opțiuni de îmbăiere, precum și terapii tradiționale cu apă. Sublimul Royal Spa Suite oferă un decor intim fastuos pentru cupluri, completat de o zonă lounge care dă direct spre camere de tratament frumos integrate în peisaj, o terasă privată și o cadă ovală de tip jacuzzi, cu piedestal.

ShuiQi Spa

"Atlantis, The Palm, oferă cuplurilor experiența supremă a unei luni de miere sau a unei vacanțe în cuplu. Fie că este vorba despre șederea într-unul dintre apartamentele noastre de lux de neuitat, despre găsirea unei locații unice pentru a vă mărturisi dragostea eternă sau de un loc pentru a sărbători într-un cadru intim, Atlantis vă oferă fundalul perfect pentru a face acele momente personale cu adevărat speciale. Personalul nostru specializat poate răspunde oricăror nevoi ale oaspeților noștri, de la inele de logodnă prezentate de delfini și declarații-surpriză de dragoste prezentate de scafandri, la cine private în apropierea mării, pe plaja noastră luminată de lună, nimic nu este imposibil." a spus Serge Zaalof, Președinte și Director General, Atlantis, The Palm.

Atlantis, The Palm

Despre Atlantis, The Palm, Dubai

Atlantis, The Palm este prima stațiune turistică din regiune care oferă și diverse opțiuni de entertainment, fiind situată în centrul arcului Palm Island din Dubai. Deschisă în septembrie 2008, această stațiune unică cu teme oceanice cuprinde o serie de atracții marine și de entertainment, precum și un parc de distracții acvatic de 17 hectare, Aquaventure Waterpark, suprafața totală a stațiunii măsurând 46 de hectare. Aceasta găzduiește unul dintre cele mai mari habitate marine în aer liber din lume, cu peste 65.000 de animale marine în lagune și spații de prezentare, inclusiv The Lost Chambers Aquarium, un labirint de coridoare și pasaje subacvatice care oferă o călătorie printre ruinele vechii Atlantide. Aquaventure folosește 18 milioane de litri de apă dulce pentru a alimenta tobogane cu apă palpitante, o cursă rivieră de 2,3 kilometri cu valuri mareice și piscine, praguri de apă și ape repezi. Dolphin Bay, inegalabilul habitat de conservare și educare a delfinilor, a fost creat pentru a oferi oaspeților ocazia unică în viață de a afla mai multe despre unul dintre cele mai grațioase mamifere din natură. Atlantis, The Palm este cunoscută și drept destinația culinară principală din regiune, lăudându-se cu o selecție variată de restaurante de renume mondial, precum Nobu și Ronda Locatelli. Stațiunea se mai bucură și de o colecție impresionantă de buticuri și magazine de lux, precum și spații întinse pentru organizarea de întâlniri și convenții.

Află totul despre Atlantis The Palm, Dubai:

 1. Parcul Acvatic Aquaventure la Atlantis, The Palm
 2. Călătorii culinare la Atlantis, The Palm
 3. Atlantis, The Palm oferă o experienţă personală alături de mamiferele marine
 4. Atlantis, The Palm, prima destinaţie de vacanţă pentru familii din Dubai
 5. Atlantis, The Palm Imperial Club - o experienţă turistică VIP
 6. Capitala vieții de noapte și a distracției din Dubai este Atlantis, The Palm
 7. Raiul cumpărătorilor împătimiţi, la Atlantis, The Palm
 8. Descoperiţi leii de mare la Atlantis, The Palm
 9. ShuiQi Spa & Fitness Centre din Atlantis, The Palm îşi uimeşte oaspeţii cu dotările sale de ultimă generaţie
 10. ShuiQi Spa în Atlantis, The Palm
 11. Signature Suites oferă experienţa supremă în materie de lux VIP la Atlantis, The Palm
 12. Nunta de vis: o realitate la Atlantis, The Palm

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers