Atlantis, The Palm Imperial Club - o experienţă turistică VIP

Atlantis, The Palm Imperial Club - o experienţă turistică VIP
 
 

Dubai, Emiratele Arabe Unite Imperial Club din Atlantis, The Palm, propune servicii exclusive și zone lounge private în interiorul clubului, pentru oaspeții săi care caută beneficiile luxului, intimității, confortului și comodității.

Beneficiile Imperial Club

Imperial Club

Imperial Club

Pe lângă cele 323 de camere și 158 de apartamente, beneficiile cu valoare adăugată din oferta Imperial Club includ:

 • Privelişti uluitoare asupra Mării Arabiei sau a insulei The Palm, de la balcoane superbe ce completează camere interconectate în proporție de 90%
 • Servicii prioritare de asistență
 • Tarife preferențiale pentru cabanele exclusiviste de lângă piscină și golful cu delfini
 • Servicii non-stop de room service
 • Internet la viteze înalte, oferit gratuit
 • Mic dejun complet și cald, din partea casei, în Imperial Club Lounge ori în restaurantul Kaleidoscope sau Saffron
 • Gustări dulci și savuroase pe toată perioada zilei
 • Băuturi și canape-uri din partea casei servite în zona lounge în fiecare zi, între orele 18:00 și 20:00, ceaiul de după-amiază, cocktailuri și canape-uri servite înaintea cinei.

Cu acces zilnic între orele 7:00 și 23:00, spațiile Imperial Club Lounge, situate la etajul 12 din Turnul de Est și la parterul Turnului de Vest, sunt disponibile numai pentru oaspeții care stau în camerele și  apartamentele alocate Imperial Club. În aceste spații, perfecte pentru a se bucura de o solitudine relaxantă, oaspeții au acces gratuit la peste 2.000 de ziare internaționale și 100 de reviste din 100 de țări, folosind aplicația gratuită PressReader, precum și acces gratuit la laptopurile și iPadurile puse la dispoziție.

Imperial Club

Imperial Club

Cu acces nelimitat la parcul acvatic numărul unu din Orientul Mijlociu și Europa, Aquaventure, și la The Lost Chambers Aquarium, oaspeții Imperial Club pot evita cozile și își pot prelua brățările de acces din spațiile Imperial Club Lounge.

Atlantis, The Palm a fost inaugurată drept prima stațiune și vârful de lance al emblematicii Palm Island, în septembrie 2008. Fiind situată într-o zonă de invidiat, în partea superioară a arcului The Palm. Deschiderea Atlantis a redefinit turismul în Dubai, poziționându-l ca principala destinație turistică complet echipată pentru activități distractive și interactive. Familiile sunt transportate într-o lume strălucitoare, plină de imaginație, care se întinde pe 46 de hectare și include numeroase aventuri acvatice incredibile, în Aquaventure Waterpark, un habitat marin pentru nu mai puțin de 65.000 de animale marine, un club pentru copii de la 3 la 12 ani, un club privat pentru adolescenți, o plajă splendidă, buticuri de lux, numeroase opțiuni de restaurante, inclusiv trei restaurante deschise de bucătari-șefi de renume, un club de noapte, precum și premiatul ShuiQi Spa & Fitness Centre.

"Imperial Club găzduiește oaspeți obișnuiți cu hotelurile intime, cu atmosferă unică, unde serviciile VIP sunt personalizate pentru a răspunde cerințelor individuale ale oaspeților. Ce aduce Imperial Club cu adevărat special sunt beneficiile cu valoare adăugată, care ajung și la sume de 3.000 AED pe zi. Acesta este perfect și pentru oaspeții care doresc o experiență mai intimă pe durata șederii lor în stațiunea Atlantis, The Palm", a declarat Serge Zaalof, Președinte și Director General, Atlantis, The Palm.

Încăperile Imperial Club pot fi ocupate de maximum 2 adulți și 2 copii cu vârste sub 12 ani, sau de 3 adulți, sau de 3 adulți și 1 copil cu vârsta sub 12 ani, cu suprataxă pentru patul suplimentar.

Atlantis, The Palm

Despre Atlantis, The Palm, Dubai

Atlantis, The Palm este prima stațiune turistică din regiune care oferă și diverse opțiuni de entertainment, fiind situată în centrul arcului Palm Island din Dubai. Deschisă în septembrie 2008, această stațiune unică cu teme oceanice cuprinde o serie de atracții marine și de entertainment, precum și un parc de distracții acvatic de 17 hectare, Aquaventure Waterpark, suprafața totală a stațiunii măsurând 46 de hectare. Aceasta găzduiește unul dintre cele mai mari habitate marine în aer liber din lume, cu peste 65.000 de animale marine în lagune și spații de prezentare, inclusiv The Lost Chambers Aquarium, un labirint de coridoare și pasaje subacvatice care oferă o călătorie printre ruinele vechii Atlantide. Aquaventure folosește 18 milioane de litri de apă dulce pentru a alimenta tobogane cu apă palpitante, o cursă rivieră de 2,3 kilometri cu valuri mareice și piscine, praguri de apă și ape repezi. Dolphin Bay, inegalabilul habitat de conservare și educare a delfinilor, a fost creat pentru a oferi oaspeților ocazia unică în viață de a afla mai multe despre unul dintre cele mai grațioase mamifere din natură. Atlantis, The Palm este cunoscută și drept destinația culinară principală din regiune, lăudându-se cu o selecție variată de restaurante de renume mondial, precum Nobu și Ronda Locatelli. Stațiunea se mai bucură și de o colecție impresionantă de buticuri și magazine de lux, precum și spații întinse pentru organizarea de întâlniri și convenții.

Află totul despre Atlantis The Palm, Dubai:

 1. Parcul Acvatic Aquaventure la Atlantis, The Palm
 2. Atlantis, The Palm oferă cuplurilor o aventură acvatică luxoasă
 3. Călătorii culinare la Atlantis, The Palm
 4. Atlantis, The Palm oferă o experienţă personală alături de mamiferele marine
 5. Atlantis, The Palm, prima destinaţie de vacanţă pentru familii din Dubai
 6. Capitala vieții de noapte și a distracției din Dubai este Atlantis, The Palm
 7. Raiul cumpărătorilor împătimiţi, la Atlantis, The Palm
 8. Descoperiţi leii de mare la Atlantis, The Palm
 9. ShuiQi Spa & Fitness Centre din Atlantis, The Palm îşi uimeşte oaspeţii cu dotările sale de ultimă generaţie
 10. ShuiQi Spa în Atlantis, The Palm
 11. Signature Suites oferă experienţa supremă în materie de lux VIP la Atlantis, The Palm
 12. Nunta de vis: o realitate la Atlantis, The Palm

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers