Așteptări versus realitate: 10 plaje faimoase din lume – GALERIE FOTO

Așteptări versus realitate: 10 plaje faimoase din lume – GALERIE FOTO
 
 

Cele mai frumoase plaje din lume au câteva lucruri în comun – ape perfect turcoaz, nisip fin, palmieri ce se leagănă în bătaia brizei și o atmosferă exotică. Totuși, nu toate plajele faimoase arată chiar atât de... idilic și în realitate. Multe dintre aceste locuri sunt mai tot timpul invadate de turiști, chiar dacă în imagini arată precum oaze izolate, doar nisip nederanjat și valuri line.

De asemenea, multe dintre aceste plaje faimoase nu se bucură de ape chiar atât de albastre, decât în anumite perioade ale anului, iar altele sunt mult mai mici decât par în poze.

Dacă ești curios să vezi aceste locuri, ți-am pregătit o galerie cu unele dintre cele mai faimoase plaje din lume... așa cum arată ele în realitate. Ce părere ai?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers