Antwerp descris în 33 de imagini - galerie foto

Antwerp descris în 33 de imagini - galerie foto
 
 
 

Belgia a devenit o ţară din ce în ce mai atractivă pentru turiştii români şi adevărul este că sunt foarte multe oraşe aici care merită o vizită. Unul dintre acestea este Antwerp, unul dintre marile oraşe ale ţării şi unul deosebit de frumos şi de plin de atracţii turistice, alături de capitala Bruxelles şi de alte oraşe deosebite.

Oraşul este plasat pe malul râului Scheldt, având ieşire la Marea Nordului, şi are unul dintre cele mai mari porturi ale Europei... deci ai ocazia să vezi o zonă marină de excepţie şi chiar să faci plimbări cu barca pe râu şi pe mare. Dacă nu te tentează o ambarcaţiune foarte mult, atunci o caleaşcă ţi se va potrivi cu siguranţă!

La plimbare in Antwerp

Sursa

Ce să vizitezi în Antwerp:

  • Catedrala din Antwerp a fost construită în anul 1352. Deşi proiectul de construcţie nu a fost finalizat, catedrala este unul dintre simbolurile locale şi o capodoperă gotică. 
  • Muzeul de Artă Modernă este reprezentativ pentru mişcarea avangardistă a oraşului, cu un design modern şi cu colecţii impresionante. În plus, muzeul include şi o bibliotecă şi un cinematograf de artă. 
  • Grădina Zoologică Antwerp include peste 6,000 de animale din aproximativ 800 de specii. Aceasta este cea mai veche grădină zoologică din lume, fiind deschisă în anul 1843. 
  • Portul din Antwerp este cel de-al treilea port ca mărime din Europa şi o locaţie excelentă pentru plimbări în vacanţa, dar şi pentru diferite activităţi pe apă. 
  • Antwerp Béguinage este o micuţă mănăstire, specifică oraşelor belgiene, cu origini din Biserica Romano-Catolică. Aceasta poate fi vizitată gratuit de turişti. 
  • Diamond District este o zonă a oraşului pe care trebuie să o vizitezi. Antwerp este faimos pentru producţia de diamante şi pentru numărul mare de magazine şi spaţii expoziţionale dedicate preţioaselor pietre. 

Ia cu tine ghidul nostru şi bucură-te de cele mai frumoase obiective turistice din Antwerp. Ce alte oraşe belgiene ai mai dori să vizitezi?

               

Vizita virtuală în Antwerp te-a inspirat pentru următoarea vacanţă? îţi recomandăm şi mai multe locaţii de city break de care să te îndrăgosteşti: Barcelona, Novi Sad sau Split.

Poze deosebite din Antwerp

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.