Antarctica incredibilă într-un video fascinant – GALERIE VIDEO

Antarctica incredibilă într-un video fascinant – GALERIE VIDEO
 
 

Poate că Antarctica nu te inspiră ca destinaţie de vacanţă, poate că fugi constant de temperaturile scăzute pentru a descoperi locuri minunate şi calde. Totuşi pe noi ne încântă peisajele de un alb imaculat şi locurile deosebite, mai puţin accesate de turişti, tocmai de aceea ne bucurăm să descoperim Antarctica măcar virtual.

Videoul lui Kalle Ljung a fost filmat într-o călătorie de 20 zile în Antarctica în perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015. Drumul a început din Ushuaia, Argentina, prin Port Williams, Chile pe lângă Cape Horn până la Insulele Melchior din Antarctica. Iar rezultatul este o călătorie răcoritoare prin Antarctica pe care o admirăm împreună.

Pornim în călătorie pe spre ţărmuri îngheţate

Antarctica

Pe ape îngheţate

Antarctica

Printre culmi îngheţate

Antarctica

Antarctica

Antarctica

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers