Amazing Romania, cea mai nouă aplicație dedicată locurilor minunate din țara noastră

Amazing Romania, cea mai nouă aplicație dedicată locurilor minunate din țara noastră
 
 

Dacă îți dorești să descoperi locuri noi din România, trasee montane, orașe pitorești, sate tradiționale sau locuri de schi, acum ai un nou ajutor de nădejde. O echipă de călători pasionați a pus la punct o nouă aplicație de travel, Amazing Romania, care îți arată toate locurile minunate din România și îți oferă informații folositoare, trackuri GPS, precum și o hartă care să te ajute să le găsești mai ușor.

Amazing Romania, ghid pentru exploratori

Aplicația Amazing Romania a fost lansată la începutul lunii iulie și este disponibilă gratuit atât pentru iOS, cât și pentru Android. Aplicația conține zeci de locuri minunate din România, de la orașe mari precum Timișoara sau Iași, la peșteri fascinante, fortărețe, sate tradiționale, vârfuri de munte, cascade, mănăstiri sau trasee de bicicletă ori pentru drumeții.

Despre fiecare obiectiv poți citi o scurtă prezentare și istoricul locului, precum și alte informații utile despre cum să ajungi acolo și ce trebuie să știi înainte de a porni la drum. Conținutul este în engleză deoarece această aplicație este dedicată și străinilor care se aventurează în țara noastră și care vor să descopere și alte locuri frumoase, în afară de cele arhicunoscute.

Amazing Romania

Cele mai interesante feature-uri

Cel mai util feature al aplicației Amazing Romania este harta cu toate aceste locuri minunate, care te ajută să le găsești mai ușor, dar și să-ți planifici un traseu care să cuprindă obiectivele ce te tentează cel mai mult.

De asemenea, poți să-ți setezi ce tip de obiective îți arată aplicația. De exemplu, dacă ești interesat doar de canioane și peșteri sau poate doar de fortificații și cetăți, atunci poți modifica setările astfel încât să-ți arate doar acest tip de locații. Mai mult, ai și posibilitatea de a selecta doar obiectivele care sunt la o anumită distanță față de locația ta (asta doar după ce îți pornești GPS-ul telefonului).

Aplicație travel

Tu ai încercat aplicația Amazing Romania? Ce impresie ți-a lăsat?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers