Always San Francisco, o poveste video despre un oraş frumos – GALERIE VIDEO

Always San Francisco, o poveste video despre un oraş frumos – GALERIE VIDEO
 
 

"There will never be too many pictures of the Golden Gate Bridge" este remarca prin care Michael Miller îşi începe povestea din videoul SF Travel – Always San Francisco... o remarcă foarte aproape de adevăr, mai ales că uriaşul pod roşu este simbolul acestui frumos oraş american. Însă, aşa cum urmează să aflăm în continuarea poveştii video, nu este singura atracţie turistică ce te atrage spre San Francisco.

Golden Gate Bridge poate fi admirat dintr-o mulţime de puncte de belvedere sau chiar de pe el sau de sub el Cool indiferent ce alegi, ai şansa de a admira de fiecare dată un peisaj cu totul nou, deoarece razele soarelui, norii, ceaţa, traficul, oamenii, toate contribuie la schimbarea zilnică a acestuia.

La fel cum se schimbă totul în jurul podului, la fel este şi oraşul. Singurul sentiment care rămâne la fel este dorinţa de a ajunge aici iar şi iar şi nu este de mirare că San Francisco este un oraş atât de atractiv pentru turişti...

De la Golden Gate Bridge...

Golden Gate Bridge

... la străzile din San Francisco...

Strazile din San Francisco

... şi până la oamenii din oraş.

Oamenii din San Francisco

Vizionare plăcută!

   

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers