Alei cu flori, pentru plimbări înmiresmate – GALERIE FOTO

Alei cu flori, pentru plimbări înmiresmate – GALERIE FOTO
 
 

Florile sunt printre cele mai delicate creaţii ale naturii. Colorate, fragile şi cu miresme încântătoare, florile îţi bucură privirea, simţurile şi sufletul. Pentru femei, un buchet de flori este cadoul ideal, iar pentru peisagişti sunt "materialele de lucru" cu care construiesc adevărate capodopere. Ce spui de o plimbare pe cele mai spectaculoase alei înconjurate de flori, copaci înfloriţi şi miresme îmbietoare?

Te-am convins? Hai cu noi într-o călătorie virtuală. Împreună ne vom plimba pe cele mai frumoase străzi înflorite din lume. Te vom purta pe sub bolta copacilor înfloriţi din Japonia şi pe aleile cu flori din Italia şi Spania. Intră în galeria foto de mai jos şi lasă-te fermecat de frumuseţea acestor locuri incredibile.

Tu în care din aceste locuri ai vrea să te plimbi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers