Alei cu flori, pentru plimbări înmiresmate – GALERIE FOTO

Alei cu flori, pentru plimbări înmiresmate – GALERIE FOTO
 
 
 

Florile sunt printre cele mai delicate creaţii ale naturii. Colorate, fragile şi cu miresme încântătoare, florile îţi bucură privirea, simţurile şi sufletul. Pentru femei, un buchet de flori este cadoul ideal, iar pentru peisagişti sunt "materialele de lucru" cu care construiesc adevărate capodopere. Ce spui de o plimbare pe cele mai spectaculoase alei înconjurate de flori, copaci înfloriţi şi miresme îmbietoare?

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Te-am convins? Hai cu noi într-o călătorie virtuală. Împreună ne vom plimba pe cele mai frumoase străzi înflorite din lume. Te vom purta pe sub bolta copacilor înfloriţi din Japonia şi pe aleile cu flori din Italia şi Spania. Intră în galeria foto de mai jos şi lasă-te fermecat de frumuseţea acestor locuri incredibile.

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

Tu în care din aceste locuri ai vrea să te plimbi?

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers