Alei cu flori, pentru plimbări înmiresmate – GALERIE FOTO

Alei cu flori, pentru plimbări înmiresmate – GALERIE FOTO
 
 
 

Florile sunt printre cele mai delicate creaţii ale naturii. Colorate, fragile şi cu miresme încântătoare, florile îţi bucură privirea, simţurile şi sufletul. Pentru femei, un buchet de flori este cadoul ideal, iar pentru peisagişti sunt "materialele de lucru" cu care construiesc adevărate capodopere. Ce spui de o plimbare pe cele mai spectaculoase alei înconjurate de flori, copaci înfloriţi şi miresme îmbietoare?

Te-am convins? Hai cu noi într-o călătorie virtuală. Împreună ne vom plimba pe cele mai frumoase străzi înflorite din lume. Te vom purta pe sub bolta copacilor înfloriţi din Japonia şi pe aleile cu flori din Italia şi Spania. Intră în galeria foto de mai jos şi lasă-te fermecat de frumuseţea acestor locuri incredibile.

Tu în care din aceste locuri ai vrea să te plimbi?

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.