Alege culoarea şi acronimul candidaturii oraşului Timişoara

Alege culoarea şi acronimul candidaturii oraşului Timişoara
 
 

Asociaţia Timişoara – Capitală Culturală Europeană 2021 are nevoie de ajutorul tău. Pentru că cetăţenii oraşului vor fi principalii beneficiari ai candidaturii, sunt chemaţi să se implice activ în alegerea culorii şi a acronimului candidaturii oraşului la titlul de Capitală Europeană a Culturii.

"Fiind vorba de un proiect al întregii comunităţi, care vizează toţi locuitorii oraşului, avem nevoie şi ne bazăm pe contribuţia fiecăruia dintre noi. Ne dorim să implicăm comunitatea în fiecare pas al candidaturii oraşului pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021", spune Simona Neumann, Director Executiv al Asociaţiei.

Alege culoarea şi acronimul

Timisoara

Aşadar, hai să votăm. Laughing Tot ce trebuie să faci pentru a vota este să intri pe siteul www.timisoara2021.ro şi să alegi o culoare reprezentativă pentru oraşul nostru în candidatura pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021 şi un acronim din cele două liste.

Sesiunea de votare se desfăşoară pe site-ul Asociaţiei şi este deschisă până în 15 iunie 2015.

Votează şi tu aici.

Asociația Timişoara Capitală Culturală Europeană

Realizat in colaborare cu: Asociația Timişoara Capitală Culturală Europeană

Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană promovează candidatura Timişoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2021. Susţine şi tu Timişoara!

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers