AirReporter #7: Zboară spre Tenerife, Gran Canaria sau Fuerteventura la un preţ special

AirReporter #7: Zboară spre Tenerife, Gran Canaria sau Fuerteventura la un preţ special
 
 

Vă salut din turnul de control!

Propunerea noastră de azi se referă la un loc destul de îndepărtat încât să aibă o climă tropicală, destul de apropiat încât să facă parte din Europa şi destul de accesibil pentru toată lumea: Insulele Canare!

Zboară cu Ryanair si Wizzair din ţară spre Tenerife, Gran Canaria sau Fuerteventura cu doar 160€.

Mai apropiate de continentul African decât de cel European, insulele Canare, 7 la număr, sunt foarte diferite între ele din punct de vedere climatic.

Tenerife, cea mai populată dintre cele 7 insule are caracteristic vulcanul Teide, al 3-lea ca mărime din lume, fiind şi cel mai înalt munte din arhipelag cu o altitudine de aproximativ 3700m. Partea nordică a insulei beneficiază de precipitaţii abundente, având şi o vegetaţie luxuriantă, în timp ce sudul insulei e locul preferat de plajă al turiştilor datorită climei mai uscate. Tot aici puteţi găsi şi faimosul parc de distracţii acvatice SiamPark construit pe tematică thailandeză, unde puteţi încerca o cădere aproape liberă de la 28m din Tower Of Power Smile

Fuerteventura, locul de întâlnire al iubitorilor de sporturi acvatice adună în 1600km2 surferi, diveri, kitesurferi şi windsurferi, aici organizându-se Campionatul Internaţional de Windsurfing şi Kiteboarding.

Gran Canaria poate fi considerată un mini-continent datorită diversităţii geografice: paduri tropicale, zone deşertice şi munţi înalţi, toate adunate pe o suprafaţă de doar 1500km2.

Ştiaţi că plajele tradiţionale din Tenerife sunt acoperite cu nisip negru datorită activităţii vulcanice, iar orice plajă cu nisip alb existentă în Tenerife a fost artificial creată cu nisip transportat din Sahara?

Dacă v-aţi hotărât care insulă vi se potriveşte, puteţi alege orice combinaţie de bilete de avion, preţul este acelaşi!

Ryanair pune la vânzare bilete Insulele Canare din Barcelona cu doar 59€!

Varianta 1: Barcelona – Tenerife: 59€

Bilete de avion Barcelona Tenerife

Varianta 2: Barcelona – Gran Canaria: 59€

Bilete de avion Barcelona Gran Canaria

Varianta 3: Barcelona – Fuerteventura: 59€

Bilete de avion Barcelona Fuerteventura

Căutările au fost făcute pentru perioada 29 mai,  1iunie – 7, 8, 9 iunie, cu plecare din Barcelona. Zborul poate fi cumpărat de pe site-ul Ryanair (taxa de bagaj nu este inclusă). Deoarece zborurile pot fi cumpărate separat, puteţi alege să zburaţi spre oricare dintre cele 3 insule Canare şi să vă întoarceţi de pe alta, în felul acesta aveţi mai multe de vizitat, iar conexiunile dintre insule se fac în câteva ore cu diverse vase de croazieră.

Zboară până la Barcelona cu Wizzair de la 99€

 Varianta 1: Timişoara – Barcelona: 122€

Bilete de avion Timisoara Barcelona

Varianta 2: Târgu Mureş – Barcelona: 100€

Bilete de avion Targu Mures Barcelona

Varianta 3: Cluj-Napoca – Barcelona: 122€

Bilete de avion Cluj-Napoca Barcelona

Varianta 4: Bucureşti – Barcelona: 134€

Bilete de avion Bucuresti Barcelona

Căutările au fost făcute pentru perioada 26 – 9 iunie, cu plecare din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureş. Zborul poate fi cumpărat de pe site-ul Wizzair (taxa de bagaj nu este inclusă).

 

Zbor plăcut!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers