AirReporter #5: preţuri speciale la bilete de avion spre Insulele Capului Verdeşi Republica Dominicană

AirReporter #5: preţuri speciale la bilete de avion spre Insulele Capului Verdeşi Republica Dominicană
 
 

Vă salut din turnul de control!

Radarul călătoriilor spre destinaţii exotice aduce în prim plan astăzi două destinaţii diferite, una din Oceanul Atlantic şi cealaltă din zona Caraibelor. Numitorul comun? Sunt accesibile oricărui împătimit al călătoriilor!

Zboară cu JetairFly şi Wizzair din Budapesta (sau Bucureşti) spre Insulele Capului Verde cu doar 263EURO (respectiv 311EURO)

Prima ofertă face trimitere la o micuţă insulă numită Sal din Republica Capului Verde, situată în Oceanul Atlantic. Arhipelagul, descoperit de navigatorii portughezi în secolul al XV-lea, devenit stat independent în 1975, reprezintă acum un set de perle de nisip aflate în mijlocul oceanului turcoaz ce atrag turiştii pasionaţi de diverse sporturi acvatice (puteti face scufundari, surfing,  spearfishing). Anotimpul potrivit? Alegeti voi dintre cele 350 zile cu soare garantat pe parcursul unui an!

Varianta 1: Budapesta – Bruxelles – Sal (Insulele Capului Verde):   68€ + 195€ = 263€

Budapesta-Insula Capului Verde

Budapesta-Insula Capului Verde

Varianta 2: Bucureşti – Bruxelles – Sal (Insulele Capului Verde):   116€ + 195€ =  311€

Bucureşti-Insula Capului Verde

Bucureşti-Insula Capului Verde

Căutările au fost făcute pentru perioada 3-19 Mai, cu plecare din Budapesta pentru cei din vestul ţării sau Bucureşti. Zborul Bruxelles – Sal poate fi cumpărat direct de pe site-ul JetairFly, fără alte taxe ascunse. Transferul până în Bruxelles este propus cu Wizzair (taxa de bagaj nu este inclusă), dar pot fi găsite şi variante alternative, în funcţie de oraşul de plecare.

Zboară cu JetairFly şi Wizzair din Budapesta (sau Bucureşti) spre Punta Cana, Republica Dominicană cu doar 417EURO (respectiv 510EURO)

Dacă prima ofertă făcea trimitere spre un loc mai puţin popular, ca şi alternativă, Republica Dominicană este o destinaţie de al cărei nume se leagă mai mult decăt kilometri de nisip alb pe un fundal albastru: se numără printre tările cele mai diversificate din punct de vedere geografic, de la zone deşertice, la piscuri de peste 3000m altitudine, climă tropicală şi arhitectură colonială.

Ce e de făcut odată ce ajungi in Punta Cana? Te poţi aventura intr-un safari organizat de localnici, poţi petrece o zi intr-o călătorie cu catamaranul, poţi inota cu delfini sau rechini, în funcţie de preferinţe Smile Pentru cei care au mai mult timp la dispoziţie, trebuie să ştiţi că Republica Dominicană este un loc excelent pentru a pleca mai departe într-o croaziera prin Caraibe!

Varianta 1: Budapesta – Bruxelles –Punta Cana (Republica Dominicana):  53€ + 364€ = 417€

Bucureşti-Insula Capului Verde

Bucureşti-Insula Capului Verde

Varianta 2: Bucureşti – Bruxelles –Punta Cana (Republica Dominicana):  145€ + 364€ = 510€

Bucureşti-Insula Capului Verde

Bucureşti-Insula Capului Verde

Căutările au fost făcute pentru perioada 8-16 Mai, respectiv 6-16 Mai, iar menţiunile aferente zborurilor rămîn aceleaşi cu cele precedente.

Oricare dintre cele două destinaţii propuse are atuurile necesare pentru a satisface asteptările celor mai pretenţioşi turişti, deci vă urăm zbor plăcut!

 

Până la următoarea ediţie AirReporter să ne citim şi auzim cu bine!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers