AirReporter #32: Ofertele săptămânii

AirReporter #32: Ofertele săptămânii
 
 
 

Săptămâna aceasta, fiind prima din luna iunie, parcă ne îndeamnă mai cu drag la vacanţă. Nu constatăm numai noi acest lucru, ci şi companiile aeriene. Acestea au pregătit pentru tine o mulţime de oferte atrăgătoare, numai bune pentru a te determina să pleci în vacanţă imediat.

Qatar Airways Last Minute

Oferta Last Minute de la Qatar Airways apare de acum în fiecare marţi şi durează până joi. Ai preţuri speciale pentru zboruri fixe şi poţi pleca în vacanţă spre 140 destinaţii din întreaga lume. Locurile sunt limitate, aşa că dacă ratezi oferta sau nu găseşti ceva pentru tine, marţea viitoare ai parte de alte oferte QFlash.

Oferta Last Minute de la Qatar Airways

AirBerlin Global Sale de la 399 euro

AirBerlin vine cu preţuri promoţionale pentru biletele de avion achizionaţe până în data de 9 iunie. Preţurile pornesc de la 399 euro pentru destinaţii precum Chicago, New York, Thailanda, Sri Lanka sau Seychelles.

Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »

AirBerlin Global Sale de la 399 euro

Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »

KLM te duce în Bali

Zboară cu KLM spre Indonezia şi descoperă raiul pe pământ din Bali. Cu o asemenea destinaţie, nu e de mirare că vei dori să pleci în vacanţă imediat. Oferta KLM pentru Bali începe de la 649 euro.

KLM te duce în Bali

Austrian Airlines te invită la plimbare în Viena

Austrian Airlines te îndeamnă să nu te mai grăbeşti toată ziua şi să alegi o plimbare prin Viena, mai ales că biletul de avion porneşte de la 109 euro. Alte oferte care ar putea să te atragă săptămâna aceasta sunt New York de la 575 euro, Beijing de la 585 euro sau Tokyo de la 765 euro.

Austrian Airlines te invită la plimbare în Viena

Start la rezervări pentru vacanţe!

City break romantic la Veneția

City break romantic la Veneția

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din Timișoara și Cluj Napoca
de la 145 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.