AirReporter #31: Qatar introduce ofertele Last Minute

AirReporter #31: Qatar introduce ofertele Last Minute
 
 

Dacă vrei să te bucuri de o vacanţă frumoasă, atunci beneficiază de oferta Qatar Airways!

Dacă ai chef de o vacanţă, dacă ai nevoie de o vacanţă... dar eşti în pană de idei, oferta Last Minute Qatar Flash este exact ce ai nevoie.

Oferte Last Minute în fiecare marţi

În fiecare săptămână, marţea la ora 10 dimineaţa, Qatar Airways introduce o serie de zboruri la preţuri speciale. Acestea sunt ofertele Last Minute valabile numai pentru anumite zboruri. Rezervările se pot face până joia, aşa că ai timp să te gândeşti puţin. Laughing

Destinaţii ca Bali, Bangkok, Doha, Dubai sau Maldive sunt câteva dintre cele la care te poţi aştepta, însă ofertele se schimbă în fiecare săptămână. Aşadar, dacă nu ai găsit într-o zi de marţi nimic pentru tine din oferta Qatar Airways ai şanse din nou săptămâna următoare şi tot aşa.

Afli mai multe detalii şi vezi ofertele în fiecare marţi pe site-ul Qatar Airways.

OFerta Qatar

În care dintre destinaţiile Qatar Airways ţi-ar plăcea să ajungi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers