AirReporter #3: Zboară cu Wizz Air la Bologna şi cu Tarom din Iaşi spre noi destinaţii

AirReporter #3: Zboară cu Wizz Air la Bologna şi cu Tarom din Iaşi spre noi destinaţii
 
 
 

Vă salut din turnul de control!

Astăzi am două anunţuri foarte importante de făcut pentru cei care iubesc călătoriile şi mai ales pentru cei care vor să vadă Bologna, Londra sau Torino! Compania Wizz Air este cea care te duce la Bologna, iar compania Tarom îţi aduce zboruri noi din Iaşi.

Zboară cu Wizz Air la Bologna cu 113 lei

Pentru o vacanţă la Bologna, alege Wizz Air! Vei avea parte de un zbor comfortabil şi rapid şi îţi vei putea începe vacanţa imediat. Compania aeriană a mutat toate cursele de pe aeroportul Forli pe Guglielmo Marconi din Bologna, astfel că vei avea acces rapid la oraş. Poţi zbura către o vacanţa minunată din Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara sau Târgu Mureş, cu tarife de zbor de la 113 lei cu taxe incluse.

Wizz Air

Bologna este oraşul autentic italian, în care vei descoperi cea mai bună combinaţie de mâncare, arhitectură, istorie şi artă. Trebuie să guşti sosul bolognese la el acasă, dar şi tortellini sau lasagna şi să petreci după-amiezile plimbându-te prin muzee şi pe străduţe.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Dacă îţi doreşti biletul de Bologna, George ţi-a pregătit mai multe idei: bineînţeles te plimbi prin Bologna, descoperi la pas Veneţia sau vizitezi Florenţa la pas sau chiar o admiri de sus. De asemenea, îţi dă şi câteva sfaturi pentru plimbatul cu trenul prin ItaliaSmile

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Zboară cu Tarom de la Iaşi spre noi destinaţii

Dacă vrei să vezi Londra, Torino sau Bologna, ai ocazia să faci îţi îndeplineşti dorinţa alături de Tarom. Compania aeriană a introdus zboruri noi de pe aeroportul din Iaşi, către aceste trei frumoase destinaţii, astfel încât tu să te poţi bucura de o vacanţă din ce în ce mai accesibilă. 

Tarom

Oraşele italiene, Bologna şi Torino, pot fi locaţiile ideale pentru cei care apreciază cultura italiană, dar şi bucătăria şi stilul de viaţă, toate într-o combinaţie perfectă pentru vacanţa. Zboară la Torino cu tarife începând de la 112 euro sau la Bologna de la 114 euro! Dacă Marea Britanie ţi se pare mai fascinantă, poţi ajunge chiar în centrul celor mai importante simboluri ale sale cu un zbor către Londra, începând de la 164 euro. 

Sunt sigură că ştiţi multe motive pentru a merge în “foggy London” de aceea eu doar vreau să vă amintesc să vizitaţi parcurile din Londra şi să vă adăugaţi pe harta atracţiile gratuite

 

Până la următoarea ediţie AirReporter să ne citim şi să ne auzim cu bine!

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.