AirReporter #2: preţuri speciale la bilete de avion spre Zagreb

AirReporter #2: preţuri speciale la bilete de avion spre Zagreb
 
 

Vă salut din turnul de control!

Continuăm să-ţi aducem cele mai bune oferte de zbor spre tot felul de destinaţii astfel încât să te bucuri de cele mai frumoase vacanţe... încă din aeroport! Austrian Airlines te duce la Zagreb la cel mai bun preţ!

Zboară cu Austrian Airlines de la Bucureşti la Zagreb cu doar 249 EURO

Oferta pe care o recomand astăzi este pentru Zagreb, un oraş frumos şi plin de culoare, pe care îl poţi transforma rapid într-un loc în care să petreci un city break. Dacă vrei să vezi mai mult din Croaţia, Zagrebul este alegerea ideală ca punct de pornire, de la care poţi ajunge şi până la mare!

Bilet de avion Zagreb

Oraşul Zagreb este capitala Croaţiei şi un loc ideal de a petrece un city break sau de a începe vacanţa. Printre cele mai de seamă atracţii turistice de aici se numără cele dedicate gurmanzilor şi pasionaţilor de shopping. Numărul mare de restaurante şi de magazine va fi cu siguranţă perfect pentru tine într-un weekend de probat haine şi degustat mâncăruri tradiţionale, de exemplu.

 

Până la următoarea ediţie AirReporter să ne citim şi să ne auzim cu bine!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers