AirReporter #15: Ofertele săptămânii

AirReporter #15: Ofertele săptămânii
 
 
 

Se apropie weekendul şi poate ai timp să răsfoieşti câteva oferte de vacanţă. Aşa că ne-am gândit să-ţi prezentăm ofertele companiilor aeriene. Îţi alegi destinaţia dorită şi te bucuri de bilete de avion la cele mai mici preţuri de la WizzAir, KLM, AirFrance şi Tarom.

WizzAir te invită în Discount Club

WIZZ Discount Club înseamnă tarife preferenţiale pentru fiecare zbor. Dacă vrei să te bucuri de cele mai mici preţuri şi călătoreşti frecvent, aduni o mulţime de beneficii făcând parte din acest club. Înscrie-te aici!

WizzAir

KLM a început numărătoarea inversă pentru Rio şi Havana

Dacă vrei să prinzi ultimele locuri oferite de KLM pentru o vacanţă exotică, acum este momentul. Ai zborul spre Havana sau spre Rio de Janeiro de la 559 euro. Mai multe detalii aici.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

KLM

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Tarom te duce la Budapesta

Săptămâna aceasta oferta celor de la Tarom este dedicată zborurilor de la Bucureşti la Budapesta. Preţurile pornesc de la 176 euro, pentru bilet dus-întors cu toate taxele incluse. Mai multe detalii aici

Oferta Tarom

AirFrance te duce în destinaţii exotice

Promoţiile AirFrance te duc de asemenea în Havana şi Rio de Janeiro de la 559 euro, dar şi spre alte destinaţii exotice, cum ar fi Punta Cana de la 700 euro sau Bogota de la 579 euro. Mai multe detalii aici.

AirFrance

Start la rezervări pentru vacanţe!

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.