AirReporter #12: Ofertele săptămânii

AirReporter #12: Ofertele săptămânii
 
 

În fiecare săptămână, îţi aducem cele mai bune oferte de la companiile cu zboruri din România, pentru ca tu să pleci liniştit în vacanţă şi să nu ratezi nicio ofertă specială. Adunăm la un loc cele mai mici preţuri pentru destinaţii din întreaga lume şi uite aşa ne bucurăm cu toţii de vacanţe mai ieftine şi mai "informate"! Laughing

Blue Air – zboruri de la 27,99 euro

În perioada următoare, te poţi bucura de zboruri ieftine de la Blue Air spre destinaţii europene perfecte pentru city break. Am ochit deja zborurile din Bucureşti spre Roma, Torino, Bologna, Larnaca, Milano, Napoli sau Catania de la 27,99 euro.

Tarom anunţă zboruri zilnice spre Barcelona

Tarom va introduce din 29 martie zboruri zilnice către Barcelona. În plus preţul unui bilet dus-întors porneşte de la 152 euro. Pe lângă noul zbor, Tarom îţi propune şi câteva oferte speciale, cum ar fi Geneva de la 123 euro, Dubai de la 214 euro, Valencia de la 163 euro sau Praga de la 159 euro.

Lufthansa – zboruri de la 139 euro

Lufthansa te invită să vizitezi Europa cu zboruri spre Germania de la 139 euro, spre oraşe pe care trebuie să le vezi, precum Munchen sau Frankfurt.

Ryanair – low cost din România

Ryanair, una dintre cele mai cunoscute companii low cost, a introdus şi zboruri din România, iar tarifele mici sunt greu de refuzat. Astfel poţi ajunge la Bruxelles de la 9.99 euro, Londra de la 19.99 euro sau Madrid de la 29.99 euro.

AirBeriln te duce la… Berlin

Cum era de aşteptat, AirBerlin te întâmpină cu un preţ scăzut la zborurile Bucureşti-Berlin, începând cu 125 euro.

Austrian Airlines te invită în Austria

Şi este o invitaţie destul de greu de refuzat, dat fiind faptul că preţul unui bilet de avion Bucureşti-Viena începe de la 109 euro.

KLM te duce departe de la 499 euro

Dacă destinaţiile europene nu mai sunt pe gustul tău, atunci KLM are ofertele de zbor pentru tine. Alege din Beijing de la 499 euro, Johannesburg de la 599 euro, Boston de la 576 euro şi multe alte zboruri spre Asia, Africa şi America de Nord.

Tap Portugal spre destinaţii exotice

Tot pentru cei cu dor de ducă şi departe Laughing Tap Portugal vine cu oferte de zboruri dus-întors din Bucureşti spre Rio de Janeiro de la 595 euro, New York de la 574 euro sau Miami de la 636 euro.  

Turkish Airlines – zboruri spre destinaţii europene şi asiatice

Oraşele din Europa şi din Asia sunt din ce în ce mai accesibile. Turkish Airlines are o contribuţie serioasă la acest aspect. Dintre zborurile care ne-au atras nouă atenţia ar fi spre Moscova de la 273 euro sau Kuwait de la 511 euro.

Qatar Airways – de la 538 euro

Destinaţiile exotice nu mai sunt un vis, deoarece Qatar Airways te duce la ele cu zboruri de la 538 euro din Bucureşti. Dacă vrei să ajungi în Singapore, Doha, Japonia sau Maldive, aici îţi e locul.

Start la rezervări pentru vacanţe! 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!



Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers