AirReporter #11: Ofertele săptămânii

AirReporter #11: Ofertele săptămânii
 
 

Săptămâna aceasta am primit o mulţime de oferte interesante pentru vacanţă. Ţi le aduc şi ţie pe scurt şi, cine ştie, poate în weekend te apuci de planificat următoarea vacanţă! Cool

Stockholm la 129 euro

Tarom îţi aduce o ofertă specială de zbor în această săptămână. Dacă te gândeai la un city break inedit, atunci alege capitala Suediei! În plus, zborul este numai 129 euro dus-întors, din Bucureşti, cu toate taxele incluse. Mai multe detalii despre ofertă aici.

Stuttgart la 177 euro

Austrian Airlines îţi aduce mai multe oferte speciale în această săptămână! Cea mai bună dintre ele este Stuttgart la 177 euro, din Sibiu! Mai multe informaţii, dar şi alte oferte speciale găseşti aici.

Zboruri de vară de la 99 euro

Air Berlin ţi-a pregătit deja vacanţa de vară. Compania pune în vânzare bilete spre 150 destinaţii perfecte pentru vacanţa de vară, începând cu 99 euro, pentru cei care doresc să-şi rezerve zborul din timp. Mai multe oferte speciale aici.

Oraşe europene de la 179 euro

KLM îţi planifică deja următorul city break european. Ai oraşe ca Barcelona, Bruxelles, Helsinki, Copenhaga şi multe altele începând cu 179 euro. Mai multe detalii şi oferte aici.

10% reducere pentru destinaţii speciale

FlyTap îţi aduce o reducere surpriză. În perioada 16-31 ianuarie 2015, ai zboruri reduse cu 10% spre destinaţii din oraşe din Portugalia şi Spania, dar şi spre destinaţii din Africa, America de Sud şi SUA. Mai multe detalii despre ofertă aici.

Liber la destinaţii exotice

Air France îţi aduce câteva destinaţii exotice greu de refuzat! Reducerile de iarnă mai sunt valabile până în 22 ianuarie, aşa că grăbeşte-te: Singapore de la 549 euro, Bangkok de la 559 euro şi aşa mai departe. Mai multe oferte aici.

Cele mai bune preţuri pentru închirieri auto

WizzAir te pune în mişcare în vacanţa ta şi îţi aduce tarife excepţionale la închirierea auto din diverse destinaţii. De exemplu, poţi vedea Londra din maşină cu 57 lei/zi sau Bologna cu 46 lei/zi. Mai multe oferte aici.

Start la rezervări pentru vacanţe!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers