AirReporter #11: Ofertele săptămânii

AirReporter #11: Ofertele săptămânii
 
 
 

Săptămâna aceasta am primit o mulţime de oferte interesante pentru vacanţă. Ţi le aduc şi ţie pe scurt şi, cine ştie, poate în weekend te apuci de planificat următoarea vacanţă! Cool

Stockholm la 129 euro

Tarom îţi aduce o ofertă specială de zbor în această săptămână. Dacă te gândeai la un city break inedit, atunci alege capitala Suediei! În plus, zborul este numai 129 euro dus-întors, din Bucureşti, cu toate taxele incluse. Mai multe detalii despre ofertă aici.

Stuttgart la 177 euro

Austrian Airlines îţi aduce mai multe oferte speciale în această săptămână! Cea mai bună dintre ele este Stuttgart la 177 euro, din Sibiu! Mai multe informaţii, dar şi alte oferte speciale găseşti aici.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Zboruri de vară de la 99 euro

Air Berlin ţi-a pregătit deja vacanţa de vară. Compania pune în vânzare bilete spre 150 destinaţii perfecte pentru vacanţa de vară, începând cu 99 euro, pentru cei care doresc să-şi rezerve zborul din timp. Mai multe oferte speciale aici.

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Oraşe europene de la 179 euro

KLM îţi planifică deja următorul city break european. Ai oraşe ca Barcelona, Bruxelles, Helsinki, Copenhaga şi multe altele începând cu 179 euro. Mai multe detalii şi oferte aici.

10% reducere pentru destinaţii speciale

FlyTap îţi aduce o reducere surpriză. În perioada 16-31 ianuarie 2015, ai zboruri reduse cu 10% spre destinaţii din oraşe din Portugalia şi Spania, dar şi spre destinaţii din Africa, America de Sud şi SUA. Mai multe detalii despre ofertă aici.

Liber la destinaţii exotice

Air France îţi aduce câteva destinaţii exotice greu de refuzat! Reducerile de iarnă mai sunt valabile până în 22 ianuarie, aşa că grăbeşte-te: Singapore de la 549 euro, Bangkok de la 559 euro şi aşa mai departe. Mai multe oferte aici.

Cele mai bune preţuri pentru închirieri auto

WizzAir te pune în mişcare în vacanţa ta şi îţi aduce tarife excepţionale la închirierea auto din diverse destinaţii. De exemplu, poţi vedea Londra din maşină cu 57 lei/zi sau Bologna cu 46 lei/zi. Mai multe oferte aici.

Start la rezervări pentru vacanţe!

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.