AirReporter #10: Zboruri WizzAir cu 20% reducere doar azi, 9 ianuarie

AirReporter #10: Zboruri WizzAir cu 20% reducere doar azi, 9 ianuarie
 
 
 

Dacă ai puţin timp la dispoziţie astăzi, ai ocazia de a-ţi planifica o vacanţă imediat! NUMAI ASTĂZI, 9 ianuarie 2015, WizzAir oferă 20% reducere la toate zborurile! Ce ne facem? Ne apucăm de plănuit următoarea vacanţă... 

M-am "jucat" puţin cu motorul de căutare de pe website-ul WizzAir şi am câteva sugestii pentru tine! 

Ziua Îndrăgostiţilor la Paris

Ce e mai romantic decât oraşul iubirii de Ziua Îndrăgostiţilor? Nimic! Atunci intră repede să prinzi oferta. Am făcut un mic calcul pe site şi rezultatele sunt destul de interesante cât să-ţi iei jumătatea de mână şi să faci o rezervare azi.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Ziua îndrăgostiţilor la Paris

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Veneţia cu mini-buget

Dacă bugetul tău de vacanţă încă nu şi-a revenit după sărbători, nu-ţi face griji! Dacă profiţi de oferta WizzAir aşa cum se cuvine, drumul până la Veneţia va fi floare la ureche! Cool

Veneţia cu mini-buget

Primăvara în Barcelona

Primăvara este anotimpul perfect pentru city break-uri. Ce zici de Barcelona? Ai o mulţime de atracţii turistice de văzut şi temperaturi numai bune pentru plimbări lungi în aer liber!

Primăvara în Barcelona

Orice destinaţie de vacanţă alegi astăzi, ai 20% reducere de la WizzAir! Grăbeşte-te! 

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers