AirReporter #1 : preţuri speciale la bilete de avion pentru Cairo şi Tel Aviv

AirReporter #1 : preţuri speciale la bilete de avion pentru Cairo şi Tel Aviv
 
 
 

Vă salut din turnul de control!

Am pornit radarul de oferte şi au apărut câteva puncte pe ecran. Se pare că săptămâna care urmează prezintă toate semnele propice pentru călătorii aşa că v-am găsit două destinaţii la preţuri bune : Tel Aviv şi Cairo.

Zboară cu WizzAir din Budapesta până la Tel Aviv cu doar 223 EURO

Dacă îţi doreşti să fii şi tu unul dintre cei 2.5 milioane de turişti care vizitează anual Tel Aviv-ul, al cincilea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa, acum e şansa ta: zbor din Budapesta cu WizzAir cu doar 220 Eur.

Budapesta-Tel Aviv

Click pe imagine să vezi poza mărită

Ce trebuie să ştii este că Tel Aviv este un oraş construit pe dunele deşertului Arabiei Saudite, la malul Mării Mediterane. Este al doilea oraş ca dimensiune din Israel şi principalul ca forţă de muncă. Are o populaţie cât jumătate din cea a Bucureştiului şi este renumit în special pentru viaţa de noapte activă.

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Există o vorbă care mi-a rămas întipărită în minte: "Dacă vrei să ajungi în Israel să vezi obiective turistice, mergi la Ierusalim, dacă vrei să te distrezi, mergi la Tel Aviv!".Laughing

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Zboară cu Turkish Airlines din Budapesta până în Cairo cu 310 EURO

Cea de-a doua recomandare a mea este: Cairo, cel mai mare oraş din Africa, în acelaşi timp şi locul în care tradiţia şi arta modernă se întâlnesc şi formează un peisaj de excepţie. Peste 500 de moschei stau mândre între construcţii zgârâie-nori, pe o suprafaţă aproximativ de două ori mai mare decât cea a Bucureştiului. Sună bine?

Budapesta + Cairo

Click pe imagine să vezi poza mărită

Dacă te-am convins, să nu uiţi că acest oraş este poarta către legendarele Piramide din Gizeh şi către Sfinx, este acasă pentru numeroase biserici care datează de la începutul Creştinismului şi bineînţeles pentru unele dintre cele mai mari bazare din lume.

Există un citat în "1000 şi una de nopţi", care spunea: "Cine nu a văzut Cairo, nu a văzut lumea…!".

 

Până la următoarea ediţie AirReporter să ne citim şi auzim cu bine!

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.