AirReporter #1 : preţuri speciale la bilete de avion pentru Cairo şi Tel Aviv

AirReporter #1 : preţuri speciale la bilete de avion pentru Cairo şi Tel Aviv
 
 

Vă salut din turnul de control!

Am pornit radarul de oferte şi au apărut câteva puncte pe ecran. Se pare că săptămâna care urmează prezintă toate semnele propice pentru călătorii aşa că v-am găsit două destinaţii la preţuri bune : Tel Aviv şi Cairo.

Zboară cu WizzAir din Budapesta până la Tel Aviv cu doar 223 EURO

Dacă îţi doreşti să fii şi tu unul dintre cei 2.5 milioane de turişti care vizitează anual Tel Aviv-ul, al cincilea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa, acum e şansa ta: zbor din Budapesta cu WizzAir cu doar 220 Eur.

Budapesta-Tel Aviv

Click pe imagine să vezi poza mărită

Ce trebuie să ştii este că Tel Aviv este un oraş construit pe dunele deşertului Arabiei Saudite, la malul Mării Mediterane. Este al doilea oraş ca dimensiune din Israel şi principalul ca forţă de muncă. Are o populaţie cât jumătate din cea a Bucureştiului şi este renumit în special pentru viaţa de noapte activă.

Există o vorbă care mi-a rămas întipărită în minte: "Dacă vrei să ajungi în Israel să vezi obiective turistice, mergi la Ierusalim, dacă vrei să te distrezi, mergi la Tel Aviv!".Laughing

Zboară cu Turkish Airlines din Budapesta până în Cairo cu 310 EURO

Cea de-a doua recomandare a mea este: Cairo, cel mai mare oraş din Africa, în acelaşi timp şi locul în care tradiţia şi arta modernă se întâlnesc şi formează un peisaj de excepţie. Peste 500 de moschei stau mândre între construcţii zgârâie-nori, pe o suprafaţă aproximativ de două ori mai mare decât cea a Bucureştiului. Sună bine?

Budapesta + Cairo

Click pe imagine să vezi poza mărită

Dacă te-am convins, să nu uiţi că acest oraş este poarta către legendarele Piramide din Gizeh şi către Sfinx, este acasă pentru numeroase biserici care datează de la începutul Creştinismului şi bineînţeles pentru unele dintre cele mai mari bazare din lume.

Există un citat în "1000 şi una de nopţi", care spunea: "Cine nu a văzut Cairo, nu a văzut lumea…!".

 

Până la următoarea ediţie AirReporter să ne citim şi auzim cu bine!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers