Airbnb – portalul care îți caută locul de cazare perfect pentru tine

Airbnb – portalul care îți caută locul de cazare perfect pentru tine
 
 

Atunci când plecăm în vacanță ne petrecem ceva timp alegând locul de cazare. Indiferent că e vorba despre o vacanță exotică, o escapadă în munți sau un city break într-un oraș plin de viață, cu toții vrem să stăm în locuri cât mai atractive, la prețuri acceptabile. De multe ori, în cazul hotelurilor, acest lucru nu e posibil, iar o ședere într-o zonă bună poate să ne golească buzunarele. Din fericire există airbnb.com, portalul care te ajută să-ți găsești locul de cazare perfect pentru tine. Iată de ce ar trebui să folosești Airbnb!

Airbnb, ca să-ți găsești casa perfectă când pleci de acasă

Cu toții știm că uneori e greu să găsești hotelul perfect. E important să descoperi locația perfectă, prețul să fie în concordanță cu bugetul tău, iar standardele sanitare să fie ridicate. Deși sună simplu, uneori locul ideal pur și simplu e de negăsit. Pentru a rezolva această problemă, Airbnb îți vine în ajutor!

Pe portal există nu mai puțin de 3 milioane de locuri de cazare împrăștiate peste tot în lume. Important de știut e că Airbnb nu oferă locuri de cazare la hoteluri, pensiuni sau hosteluri, ci doar apartamente sau spații mai puțin obișnuite. Cu alte cuvinte, doritorii pot să-și pună locuința la bătaie pe portal, iar dacă este pe placul tău, poți să o închiriezi pe durata călătoriei tale. Că e vorba de mansarde romantice, apartamente, căsuțe în copac, cabane, ambarcațiuni, apartamente, camere în grădină, castele, bungalouri, turnuri vechi sau alte locuri excentrice, Airbnb le are pe toate.

airbnb

Fotografie preluată de pe Depositphotos. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Cele mai utile feature-uri

Airbnb este o unealtă excelentă pentru toți cei care iubesc călătoriile. Aici o să găsești unele dintre cele mai ieftine locuri de cazare, dar și unele dintre cele mai luxoase. Cu alte cuvinte, acest portal are oferte excelente, indiferent ce gusturi ai.

Când ai intrat pe site o să poți să alegi destinația, perioada șederii și numărul de persoane pentru care vrei să faci rezervarea. Apoi, portalul îți va prezenta ofertele din locația aleasă. De asemenea, o să ai la dispoziție și o hartă, care te ghidează în așa fel încât să știi exact unde este spațiul de cazare pe care îl vizionezi și ce alte oferte mai sunt disponibile în zona respectivă.

Fiecare spațiu de pe Airbnb are o descriere clară a facilităților și este însoțit de poze. De asemenea, pe portal ai și opțiuni de filtrare a informației în așa fel încât să primești doar detaliile care te interesează. Gazdele au rating-uri, deci o să poți să știi dacă ai de-a face cu un profesionist sau dacă cel care închiriază spațiul a lăsat o impresie mai puțin plăcută celor care au mai închiriat.

airbnb

Fotografie preluată de pe suitelife.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

De asemenea, dacă ești pasionat de călătorii, merită să intri pe Airbnb chiar și atunci când nu ești neapărat în căutarea unui loc de cazare. Pe site o să găsești informații despre locuri excelente din toată lumea, pe care merită să le descoperi. Atracții turistice, restaurante, baruri, tururi și experiențe mai puțin obișnuite, toate sunt prezentate pe site. Există și secțiuni în funcție de preferințe, pentru cei pasionați de artă, entertainment, gastronomie, modă, sport, wellness, natură, muzică, istorie și nu numai.

Dacă te gândești să-ți pui locuința pe Airbnb, portalul are un blog plin cu sfaturi excelente.

Așa cum era de așteptat Airbnb are aplicații pentru Android și iOS. Acestea îți oferă posibilitatea să verifici orarul și să păstrezi legătura cu gazda ta.

airbnb

Tu ai folosit până acum Airbnb? Ce impresie ți-a lăsat?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers