Air Reporter #9: WizzAir, KLM Romania, Fly Romania și Austrian Airlines te îndeamnă la călătorii

Air Reporter #9: WizzAir, KLM Romania, Fly Romania și Austrian Airlines te îndeamnă la călătorii
 
 

Sunt întotdeauna la curent cu tot ce este nou în lumea călătoriilor. De la bilete de avion, la oferte și până la concursuri aflu tot ce mișcă și îți spun și ție pentru ca și tu să te bucuri de cele mai bune oportunități de vacanță. Astăzi, Austrian Airlines, KLM Romania și Fly Romania vin cu noutăți legate de zborurile lor internaționale!

WizzAir propune prețuri de vacanță

WizzAir

WizzAir nu te lasă fără vacanță de vară! De aceea îți aduce prețuri speciale pentru destinații ca Malaga, Alicante, Larnaca și Malta!

Mai multe detalii aici!

KLM Romania te invită la concurs

KLM Romania

Dacă vrei să vezi Parisul, atunci trebuie să participi la concursul celor de la KLM Romania! În plus, iFly KLM Magazine îți aduce cele mai frumoase destinații de vacanță direct pe ecran.

Mai multe detalii aici!

Fly Romania anunță modificări de zboruri

Fly Romania

Fly Romania anunță modificări în programul de zboruri și anularea câtorva curse până în data de 15 iunie, fiind afectat rutele cu grad scăzut de ocupare.

Mai multe detalii aici!

Austrian Airlines îți aduce prețuri speciale la zboruri

Austrian Airlines

Austrian Airlines vine cu oferte speciale pentru vacanțele tale. Compania propune tarife speciale pentru Florența, Nisa, Dubrovnik și Vilnius.

Mai multe detalii aici!

Dacă îți plac concursurile (și oare cui nu-i plac?), dacă îți place să călătorești inteligent și să te bucuri de cele mai bune oferte, atunci urmărește în continuare noutățile noastre din Air Repoter! Smile


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers