AirReporter #4: Rezervă azi un zbor cu Wizz Air şi ai 20% reducere

AirReporter #4: Rezervă azi un zbor cu Wizz Air şi ai 20% reducere
 
 

Vă salut din turnul de control!

Azi, dar numai azi, 30 aprilie, Wizz Air ţi-a pregătit o surpriză: ai toate zborurile, către toate destinaţiile cu 20% reducere dacă faci rezervarea astăzi! Tot ce trebuie să faci acum este să-ţi alegi destinaţia şi zborul... eu am deja câteva idei Smile

Reducerea de 20% se aplică tarifului incluzând taxele, costurile neopţionale şi un bagaj de mână mic (42x25x32cm), dar exceptând taxa de administrare. Reducerea se aplică doar rezervărilor noi efectuate!

Zboara cu Wizz Air

Visezi deja la o destinaţie de vacanţă? Rezervă azi şi nu mai trebuie să visezi, pentru că Wizz Air te ajută să pleci în vacanţă la cele mai bune tarife de zbor!

 

Până la următoarea ediţie AirReporter să ne citim şi să ne auzim cu bine!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers