Aeroportul Internaţional din Iaşi va avea cele mai moderne piste din România

Aeroportul Internaţional din Iaşi va avea cele mai moderne piste din România
 
 

Oficial, Aeroportul Internaţional din Iaşi va avea în aproximativ doi ani cele mai moderne piste pentru decolare-aterizare din ţară. 
În acelaşi timp şi cele mai noi căi de acces, platforme şi drumuri perimetrale ultramoderne, instalaţii de balizaj şi canalizări pentru apă pluvială de ultimă generaţie.

Semnarea contractului privind realizarea primei etape a proiectului a avut loc ieri, în cadrul unei conferinţe la care au participat mai multe oficialităţi.

"Noi sperăm ca ordinul de începere a lucrărilor să fie dat cât mai repede. Ne vom mobiliza pentru putea începe la timp. Din acest moment pentru noi, ca şi constructori, timpul curge şi avem interes să terminăm proiectul la timp...Suntem pregătiţi cu personalul şi utilajele necesare…Se va lucra inclusiv în trei schimburi, luăm în calcul să se lucreze în foarte multe nopţi", a spus un reprezentant al firmei care a câştigat licitaţia.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers