Aeroportul Internaţional din Iaşi va avea cele mai moderne piste din România

Aeroportul Internaţional din Iaşi va avea cele mai moderne piste din România
 
 
 

Oficial, Aeroportul Internaţional din Iaşi va avea în aproximativ doi ani cele mai moderne piste pentru decolare-aterizare din ţară. 
În acelaşi timp şi cele mai noi căi de acces, platforme şi drumuri perimetrale ultramoderne, instalaţii de balizaj şi canalizări pentru apă pluvială de ultimă generaţie.

Semnarea contractului privind realizarea primei etape a proiectului a avut loc ieri, în cadrul unei conferinţe la care au participat mai multe oficialităţi.

Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »

"Noi sperăm ca ordinul de începere a lucrărilor să fie dat cât mai repede. Ne vom mobiliza pentru putea începe la timp. Din acest moment pentru noi, ca şi constructori, timpul curge şi avem interes să terminăm proiectul la timp...Suntem pregătiţi cu personalul şi utilajele necesare…Se va lucra inclusiv în trei schimburi, luăm în calcul să se lucreze în foarte multe nopţi", a spus un reprezentant al firmei care a câştigat licitaţia.

Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.