Admira frumusetea orasului Barcelona in 5 video-uri

Admira frumusetea orasului Barcelona in 5 video-uri
 
 

Intalnirea cu orasul lui Antoni Gaudi poate fi complesitoare. Barcelona este precum o expozitie in aer liber, unde arhitectura, oamenii, gusturile si aromele, vegetatia luxurianta, amestecul ametitor de simplitate si opulenta te vor impresiona cu siguranta.

Chiar daca este foarte cautat de catre turisti, ceea ce iti putem spune este ca nu este un oras enervant-turistic, care sa te oboseasca. Toate sunt astfel amenajate incat turistii sa se descurce usor, si nu te vei simti in nici un moment a vizitei sufocat.

Dupa ce urmaresti prezentarile de mai jos sunt convins ca prima reactie a ta va fi de a cauta cat costa biletul de avion spre Barcelona :)) .

Iti dorim o calatorie virtuala placuta!

Cateva imagini speciale din Barcelona

O plimbare prin Park Guell

Sagrada Familia din Barcelona

10 lucruri ce trebuiesc stiute despre Barcelona

Top 10 locuri de vizitat in Barcelona


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers