Admiră frumuseţea Alpilor dintr-o cabană unică - galerie foto

Admiră frumuseţea Alpilor dintr-o cabană unică - galerie foto
 
 

Munţii Alpi sunt fără doar şi poate o destinaţie de vacanţă extraordinară. Întinşi de-a lungul a 8 ţări europene, plini se staţiuni perfecte pentru practicarea sporturilor de iarnă, de gheţari şi de alte atracţii turistice naturale spectaculoase, Alpii ne surprind cu fiecare colţişor. Dar, dacă vrei să îi admiri cu stil, atunci trebuie să alegi o cabană pe măsură!

Uvogel - o cabană unică în Munţii Alpi

Să spunem că Uvogel este o cabană deosebită ar fi puţin... este unică şi ciudată în acelaşi timp! La doar 45m², cabana creată de arhitectul Peter Jungmann poate fi închiriată de cei dornici să vadă Alpii altfel. Numele ales pentru aceasta este o combinaţie între UFO (OZN) şi Vogel (germ. Pasăre). Construcţia a fost creată pentru a servi drept casă de vacanţă a unei familii excentrice, având un geamuri panoramice şi în rest linii simple, dar cu finisaje moderne, realizate complet din lemn.

Căsuţa poate fi închiriată în satul Nussdorf, din apropiere de Lienz, Austria. Durata minimă pentru care se poate închiria Uvogel, în orice perioadă a anului, este de 3 zile, disponibilă pentru un maxim de 5 persoane. Dacă tot v-am făcut foarte curioşi, preţul de cazare pe noapte, pentru două persoane este de 120 Euro, la care se adaugă încă 25 Euro / noapte, pentru fiecare persoană în plus şi 40 Euro pentru curăţenie. Nu ştiu ce părere aveţi de preţ, dar eu zic că mertiă pentru aşa o privelişte:

 UvogelSursa

    

Descoperă şi alte minuni asemănătoare în 3000 de km cu motocicleta prin Munţii Alpi şi într-o experienţă de neuitat la Chamonix.

Poze cu Uvogel - o cabană unică în Alpi


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers