Adioso – motorul de căutare dedicat pasionaţilor de călătorii

Adioso – motorul de căutare dedicat pasionaţilor de călătorii
 
 
 

Una dintre cele mai frecvente situaţii de care se lovesc pasionaţii de călătorii este cea în care urmează să-şi aleagă următoarea destinaţie de vacanţă, însă nu ştiu exact unde să meargă sau când. Adioso este motorul de căutare care îşi propune să vină în întâmpinarea tuturor acestor probleme cu un sistem de căutare dedicat.

Ce înseamnă Adioso

Adioso

În spatele Adioso se află o echipă de ingineri şi designeri pasionaţi de călătorii, aşa că nu este de mirare că este util şi facil, dar are şi un design deosebit. Scopul lor a fost să creeze un motor de căutare prin care cei care iubesc călătoriile să-şi poată căuta şi rezerva următoarea vacanţă într-un mod propice pentru ei.

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Ştim cu toţii că atunci când începem căutările pentru vacanţă nu pornim de la ideea de 20-24 martie în Istanbul sau alte date sau alt oraş. Ne gândim că vrem să petrecem câteva zile în Istanbul. Tocmai asta promite Adioso... să te ajute să-ţi găseşti vacanţa ideală după o căutare "umană". Exemplele pe care le dau ei sunt: "Sud-estul Asiei la finalul lui Ianuarie pentru 10-15 zile" sau "Veags în orice vineri cu retur la 2-3 zile". Şi adevărul este că aşa pornim toţi spre ideea de vacanţă: destinaţia şi numărul de zile pe care le petrecem acolo; sau nici măcar destinaţia exactă, ci un loc în care să ne bucurăm de activităţile de vacanţă perfecte, cum ar fi surfing, safari sau shopping.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Adioso

Wanderlists de la Adioso

În plus, Adioso te ajută şi mai mult cu destinaţiile de vacanţă potrivite pentru tine şi îţi aduc Wanderlists. Prin acestea vei găsi selecţii complete cu locuri clasificate în funcţie de anumite criterii. Prin urmare, aici vei găsi liste cu destinaţii pentru vacanţe cu familia, topuri ale destinaţiilor pentru iubitorii de sport şi aşa mai departe.

Tu unde vrei să mergi cu Adioso? 

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.