Adioso – motorul de căutare dedicat pasionaţilor de călătorii

Adioso – motorul de căutare dedicat pasionaţilor de călătorii
 
 

Una dintre cele mai frecvente situaţii de care se lovesc pasionaţii de călătorii este cea în care urmează să-şi aleagă următoarea destinaţie de vacanţă, însă nu ştiu exact unde să meargă sau când. Adioso este motorul de căutare care îşi propune să vină în întâmpinarea tuturor acestor probleme cu un sistem de căutare dedicat.

Ce înseamnă Adioso

Adioso

În spatele Adioso se află o echipă de ingineri şi designeri pasionaţi de călătorii, aşa că nu este de mirare că este util şi facil, dar are şi un design deosebit. Scopul lor a fost să creeze un motor de căutare prin care cei care iubesc călătoriile să-şi poată căuta şi rezerva următoarea vacanţă într-un mod propice pentru ei.

Ştim cu toţii că atunci când începem căutările pentru vacanţă nu pornim de la ideea de 20-24 martie în Istanbul sau alte date sau alt oraş. Ne gândim că vrem să petrecem câteva zile în Istanbul. Tocmai asta promite Adioso... să te ajute să-ţi găseşti vacanţa ideală după o căutare "umană". Exemplele pe care le dau ei sunt: "Sud-estul Asiei la finalul lui Ianuarie pentru 10-15 zile" sau "Veags în orice vineri cu retur la 2-3 zile". Şi adevărul este că aşa pornim toţi spre ideea de vacanţă: destinaţia şi numărul de zile pe care le petrecem acolo; sau nici măcar destinaţia exactă, ci un loc în care să ne bucurăm de activităţile de vacanţă perfecte, cum ar fi surfing, safari sau shopping.

Adioso

Wanderlists de la Adioso

În plus, Adioso te ajută şi mai mult cu destinaţiile de vacanţă potrivite pentru tine şi îţi aduc Wanderlists. Prin acestea vei găsi selecţii complete cu locuri clasificate în funcţie de anumite criterii. Prin urmare, aici vei găsi liste cu destinaţii pentru vacanţe cu familia, topuri ale destinaţiilor pentru iubitorii de sport şi aşa mai departe.

Tu unde vrei să mergi cu Adioso? 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers