A fost ales cel mai frumos oraş din lume, după un sondaj efectuat în 24 de state

A fost ales cel mai frumos oraş din lume, după un sondaj efectuat în 24 de state
 
 

Conform evz.ro, operatorul de sondaje de opinie Ipsos a realizat un studiu intrenațional pe tema celui mai frumos oraș din lume. Au participat 18.000 de oameni din 24 țări, care au fost întrebați despre orașul preferat pentru afaceri și vacanță.

Zurich a fost numit cel mai bun oraș în care poți locui, New York-ul a fost lider pentru afaceri, în timp ce Parisul este preferatul turiștilor.

Per ansamblu, orașul cu cele mai multe voturi a fost New York, urmat de Londra, Paris, Abu Dhabi și Sydney.
Potrivit Business Insider, cea mai interesantă parte a cercetării este alegerea fiecărei țări în parte. Câteva dintre statele participante au dovedit un patriotism puternic, alegând capitalele naționale în clasamentul Ipsos. 

 

Vezi şi alte galerii în partea întâipartea a doua şi partea a treia cu oraşe de vizitat din Europa. 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers