9 locuri perfecte pentru poze memorabile

9 locuri perfecte pentru poze memorabile
 
 

Întreaga lume este plină de locuri incredibile, locuri pe care vrem să le vedem şi care apar în toate topurile de destinaţii de văzut într-o viaţă. Dacă vacanţele tale se îmbină perfect cu fotografia, atunci trebuie să ştii care sunt destinaţiile în care poţi face poze memorabile. Nu îţi ofer o listă exhaustivă, pentru că ar fi imposibil Laughing, dar, pentru început, acestea sunt 9 locuri din lume care atrag fotografi talentaţi din toate colţurile lumii porniţi în căutarea pozei perfecte.

Piramidele de la Giza

Piramidele de la GizaSursa

Egiptul este cu siguranţă pe lista de must see a tuturor călătorilor pasionaţi. Piramidele de la Giza ne vin primele în minte atunci când vine vorba de poze memorabile, alături de Valea Regilor şi de cursul Nilului.

Machu Picchu

Machu PicchuSursa

În inima Munţilor Anzi din Peru descoperim o minune a istoriei – ruinele de la Machu Picchu. De la terasele montane şi până la siturile istorice, există aici o sumedenie de locaţii numai bune pentru fotografiat.

Antarctica

AntarcticaSursa

Dincolo de frigul pătrunzător, Antarctica este o ţară pur şi simplu fascinantă. Cine nu ar vrea să se fotografieze cu pinguinii sau cu bucăţile enorme de gheaţă?

Insula Paştelui

Insula PaşteluiSursa

Faimoasele statuete au făcut înconjurul lumii în imagini, aşa că nu e de mirare că Insula Paştelui este o destinaţie vânată de fotografi.

Templul Angkor Wat

Templul Angkor WatSursa

Cambodgia este o altă destinaţie fascinantă pentru fotografi. Templul Angkor Wat este însă probabil cel mai cunoscut obiectiv, datorită ruinelor sale acoperite de vegetaţie şi ale imaginilor fascinante pe care le evocă.

Papua Noua Guinee

Papua Noua GuineeSursa

Papua Noua Guinee înseamnă pentru călătorul-fotograf o adevărată incursiune într-un tărâm magic. Dincolo de peisajele deosebite, ţara este încă locuită de triburi, fiecare având tradiţiile sale speciale, dansuri, muzică, îmbrăcăminte şi machiaj!

Stonehenge

StonehengeSursa

Stonehenge din Marea Britanie a fost întotdeauna privit ca un tărâm magic. Locul în care timpul pare a sta în loc, formaţiunile ciudate din piatră şi aranjamentul lor sunt toate motive pentru a vizita acest obiectiv turistic unic în lume.

Parcul Naţional Serengeti

Parcul Naţional SerengetiSursa

Marea migraţie de la Serengeti este cunoscută în întreaga lume. Însă, pe tot parcursul anului parcul din Tanzania oferă fotografilor ocazia de a intra în contact cu o lume sălbatică şi de a face fotografii impresionante.

Veneţia

VeneţiaSursa

Puţine destinaţii europene oferă imagini atât de spectaculoase ca oraşul italian pe apă. Veneţia este un magnet pentru fotografi, iar imaginile cu gondolele plutind pe canalele oraşului, mărginite de case vechi şi colorate, sunt cele care ne fură privirea de fiecare dată.

Aşa cum spuneam această nu este o listă exhaustivă, aşa că aştept şi sugestiile tale cu şi mai mult locuri perfecte pentru fotografii memorabile!

    

Nu pleci niciodată în vacanţă fără să te gândeşti la cum şi unde vei face poze? Atunci trebuie să citeşti şi sfaturile noastre pentru poze reuşite cu iPhone-ul şi vezi cum arată lumea din spatele aparatului de fotografiat


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers