9 locuri din Norvegia pentru poze deosebite

9 locuri din Norvegia pentru poze deosebite
 
 

Nu ştiu dacă nu am spus deja de prea multe ori că Norvegia este o ţară cu peisaje incredibil de frumoase. Dacă nu ai ajuns încă să ne crezi pe cuvânt, dacă nu îţi doreşti deja o vacanţă în Norvegia, îţi oferim 9 motive foto pentru a te convinge. După lista locurilor de mai jos vei înţelege de ce Norvegia este o ţară deosebit de apreciată de fotografii din întreaga lume!

Alesund

Poate unul dintre cele mai colorate oraşe din Norvegia, Alesund te întâmpină cu un peisaj urban plin de viaţă.

Alesund

Sursa foto

Lysefjord

Unul dintre multele fiorduri cu peisaje impresionante din Norvegia: Lysefjord.

Lysefjord

Sursa foto

Lofoten

Lofoten este una dintre cele mai cunoscute destinaţii turistice de pe teritoriul Norvegiei şi nu e de mirare când peisajele arată aşa:

Lofoten

Sursa foto

Valea Lodalen

Prin reflexii incredibile, Valea Lodalen şi ale sale peisaje impunătoare te cuceresc de la prima privire:

Valea Lodalen

Sursa foto

Storseisundet Bridge

Storseisundet Bridge este cel mai lung dintre cele 8 poduri care compun Atlantic Road, ce leagă Peninsula Romsdal de Insula Averoya.

Storseisundet Bridge

Sursa foto

Hjorundfjord

Hjorundfjord este un alt fiord din Norvegia. Acesta a fost făcut cunoscut întregii lumi datorită leagănului plasat la marginea stâncilor, accesibil numai pe apă şi un loc preferat de localnici.

Hjorundfjord

Sursa foto

Trollstigen

Asemănător cu Transfăgărăşanul, Trollstigen este un drum alpin răsucit, pe care orice şofer pasionat va dori cu siguranţă să ajungă. Şoseaua face parte din Drumul Naţional 63, ce leagă localităţile Andalsnes şi Valldal.

Trollstigen

Sursa foto

Trolltunga

Trolltunga este doar o bucată de stâncă... dar peisajul este incredibil. Trebuie să fii curajos pentru a-ţi face o fotografie pe celebra limbă de piatră!

Trolltunga

Sursa foto

Cascada Seven Sisters

O cascadă cu mai multe braţe, o fermă istorică, stânci şi fiorduri cum numai în Norvegia ai ocazia să admiri. Cascada Seven Sisters face parte din Geiranger World Heritage Site.

Cascada Seven Sisters

Sursa foto

    

În care dintre aceste locuri magice din Norvegia ţi-ar plăcea să te aventurezi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers