8 video-uri time-lapse superbe cu locuri si orase

8 video-uri time-lapse superbe cu locuri si orase
 
 

In ultima perioada am descoperit cu bucurie multe video-uri care folosesc tehnologia time-lapse pentru a surprinde frumusetea si pitorescul multor locuri din lume.

Time-lapse este o tehnica prin care frecventa la care cadrele de film sunt capturate (frame rate) este mult mai mica decat viteza normala utilizata pentru  vizualizarea secventelor. Atunci cand filmul este rulat la o viteza normala, timpul pare sa se miste mai repede. Astfel se obtin efecte vizuale deosebite si totul pare suprarealist.

De exemplu, o imagine a unei scene poate fi capturata o data la fiecare secunda, apoi rulata din nou la 30 de cadre pe secunda. Rezultatul este o aparenta crestere de viteza de 30 de ori. Time-lapse poate fi considerat opusul  fotografiei de mare viteza sau de miscare lenta.

Mai jos va prezentam 6 video-uri realizate prin aceasta tehnica, si care prezinta 6 din cele mai frumoase si cunoscute orase din lume.

Va dorim vizionare placuta!

Pamanul vazut din spatiu

Roma

Paris

Singapore

New York

Sidney

Cerul noaptea si multe peisaje superbe

Moscova


Care v-a placut cel mai mult?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers