8 video-uri pentru a admira exotismul Thailandei

8 video-uri pentru a admira exotismul Thailandei
 
 

Thailanda este mai mult decat o destinatie turistica. Este un loc aparte unde gasesti foarte multe lucruri contradictorii dar care reusesc totodata sa se armonizeze perfect. Bucataria speciala thailandeza, templele maiestuoase, experientele variate si peisajele fermecatoare uimesc toti turistii care viziteaza Thailanda.

Bangkok, capitala Thailandei este un oras cosmopolit si o destinatie in sine pentru toti cei ce iubesc "shoppingul". Dar acesta este doar unul din multele lucruri surprinzatoare pe care trebuie sa le descoperi in Thailanda.

Am selectat cateva video-uri care surprind frumusetea si pitorescul Thailandei. Enjoy!

Plaja Koh Phi Phi

Plaja Koh Phi Phi, Thailand | Vimeo

Phuket, Thailanda

Phuket, Thailanda | Vimeo

Phuket, Thailanda | Vimeo

Mai multe locatii din Thailanda

Phi Phi Island, Maya Bay, Phi Phi Leh, Phuket Island, Ang Thong Marine National Park langa Insula Samui si Bangkok, Thailanda | Vimeo

Thailanda surprinzatoare - reclame de promovare turistica

Bangkok

Bonus : Hangover 2 s-a filmat in Thailanda

Cea mai buna reclama pentru o destinatie este un film cu buget mare si care sa aiba succes. Ei bine, Thailanda este surprinsa perfect in comedia HANGOVER 2, lansata in 2011.

Deci ? Adaugam Thailanda pe lista de concedii 2012?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers