8 video-uri ca să admirăm Parcul Naţional Serengeti din Tanzania

8 video-uri ca să admirăm Parcul Naţional Serengeti din Tanzania
 
 

90.000 de turisti ajung anual în Parcul Naţional Serengeti, din Tanzania pentru a savura spectacolul pe care-l oferă milioanele de specii de animale care fie sunt găzduite de zonă, fie sunt în trecere. Sincer şi eu îmi doresc să ajung să admir acest sanctuar al animalelor! Laughing

Însă până ajung personal, am admirat întregul spectacol al naturii în mai multe video-uri. Parcul Naţional Serengeti mi se pare incredibil de frumos şi unic.

Aproximativ 15.000 de km pătraţi de savane, rauri şi păduri sunt presărate cu turme de antilope, gazele, zebre, bivoli, lei, gheparzi, elefanţi, girafe, hiene, câini sălbatici, hipopotami etc.. Pe lângă aceşte animale mai sunt peste 500 de specii de păsări, cum ar fi flamingo sau struţul şi sute de reptile, printre care crocodili şi şerpi.

Parcul Naţional Serengeti găzduieşte în fiecare an un fenomen natural cu adevărat impresionant: cea mai mare migraţie de zebre şi antilope gnu din lume. În jur de 1,5 milioane de zebre şi antilope gnu merg spre nord. Acest fenomen adună cea mai mare parte de turişti.

Dacă nu ţi-ai propus să emigrezi către Tanzania te invit într-o călătorie virtuală prin care poţi vedea toate aceste lucruri. 

3 minute despre Parcul Naţional Serengeti

Safari în Parcul Naţional Serengeti

Animalele din Parcul Naţional Serengeti

Parcul Naţional Serengeti

Safari în Tanzania

Safari în Tanzania : Serengeti, Ngorongoro, Lake Manyara, Tarangire

3 săptămâni în Tanzania

O lună de miere în Tanzania


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers