8 video-uri ca să admirăm Parcul Naţional Serengeti din Tanzania

8 video-uri ca să admirăm Parcul Naţional Serengeti din Tanzania
 
 
 

90.000 de turisti ajung anual în Parcul Naţional Serengeti, din Tanzania pentru a savura spectacolul pe care-l oferă milioanele de specii de animale care fie sunt găzduite de zonă, fie sunt în trecere. Sincer şi eu îmi doresc să ajung să admir acest sanctuar al animalelor! Laughing

Însă până ajung personal, am admirat întregul spectacol al naturii în mai multe video-uri. Parcul Naţional Serengeti mi se pare incredibil de frumos şi unic.

Aproximativ 15.000 de km pătraţi de savane, rauri şi păduri sunt presărate cu turme de antilope, gazele, zebre, bivoli, lei, gheparzi, elefanţi, girafe, hiene, câini sălbatici, hipopotami etc.. Pe lângă aceşte animale mai sunt peste 500 de specii de păsări, cum ar fi flamingo sau struţul şi sute de reptile, printre care crocodili şi şerpi.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Parcul Naţional Serengeti găzduieşte în fiecare an un fenomen natural cu adevărat impresionant: cea mai mare migraţie de zebre şi antilope gnu din lume. În jur de 1,5 milioane de zebre şi antilope gnu merg spre nord. Acest fenomen adună cea mai mare parte de turişti.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Dacă nu ţi-ai propus să emigrezi către Tanzania te invit într-o călătorie virtuală prin care poţi vedea toate aceste lucruri. 

3 minute despre Parcul Naţional Serengeti

Safari în Parcul Naţional Serengeti

Animalele din Parcul Naţional Serengeti

Parcul Naţional Serengeti

Safari în Tanzania

Safari în Tanzania : Serengeti, Ngorongoro, Lake Manyara, Tarangire

3 săptămâni în Tanzania

O lună de miere în Tanzania

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers