8 soluţii pentru stocarea pozelor şi fişierelor tale online

8 soluţii pentru stocarea pozelor şi fişierelor tale online
 
 
Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Trăim într-o lume a tehnologiei şi trebuie să ţinem pasul cu ritmul alert în care se dezvoltă. Avem gadget-uri din ce în ce mai performante, care ne oferă o mulţime de posibilităţi, iar pentru cei care călătoresc mult, acestea sunt cele mai frumoase "jucării"! Laughing Desigur, cu fiecare nou instrument utilizat, cu fiecare aplicaţie pe care o folosim, apare şi nevoia de a stoca toată informaţia importantă pentru noi, de la fotografiile de vacanţă, până la documente importante.

Tocmai de aceea ţi-am pregătit o listă de instrumente online utile, care să te ajute să stochezi fotografiile şi fişierele tale online. Astfel, nu mai trebuie să-ţi faci griji că le vei pierde… pur şi simplu le vei putea salva în vastul mediu online, pentru a le accesa oricând, oricum, oriunde!

box.com

box.com

box.com este instrumentul online care îţi permite să stochezi, să administrezi şi să distribui fişierele tale de oriunde şi oricând. În plus, poţi trimite fişiere mari sub formă de link şi poţi crea proiecte la care să colaborezi cu prietenii tăi. Aplicaţia oferă pachete diferite pentru uz personal şi pentru afaceri.

Compatibil cu: desktop, tabletă, mobil (iPhone, iPad, Android, Windows Phone, Blackberry).
Spaţiu de stocare: 10GB gratuit la crearea contului, cu posibilitate de upgrade.

onedrive.live.com

onedrive.live.com

onedrive.live.com este locul în care vei putea "ascunde" fotografii, videoclipuri, documente şi aşa mai departe. Accesibil de pe orice dispozitiv în mod gratuit, îţi permite nu numai să stochezi toate materialele tale, dar îţi oferă şi backup pentru dispozitivele sincronizate.

Compatibil cu: orice dispozitiv - PC, Mac, Windows Tablet, Android, iOS, Windows Phone, Xbox.
Spaţiu de stocare: 15GB gratuit la crearea contului, cu posibilitate de upgrade. 3GB extra la activarea camera roll backup.

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Google Drive

Google Drive

Google Drive este aplicaţia care "se laudă" că îţi permite să stochezi absolut orice. Ai o mulţime de formate disponibile, nu numai fotografii şi documente, aşa că poţi păstra în contul tău o mulţime de informaţii importante pentru tine, indiferent de tipul de fişier.

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Compatibil cu: smartphone, tabletă sau computer (Mac şi PC, Android, iPhone şi iPad).
Spaţiu de stocare: 15GB gratuit la crearea contului, cu posibilitate de upgrade.

Flickr

Flickr

Flickr este probabil una dintre cele mai cunoscute instrumente online pentru stocarea fotografiilor. Poţi crea albume întregi de fotografii şi le poţi arăta tuturor prietenilor tăi. În plus, te poţi inspira din fotografiile altora şi poţi face schimb de idei cu alţi fotografi din comunitatea Flickr.

Compatibil cu: orice dispozitiv. Disponibil în App Store şi în Google Play.
Spaţiu de stocare: 1000GB gratuit.

sugarsync.com

sugarsync.com

sugarsync.com promite să ofere utilizatorilor mai multe decât orice competitor. Ce aduce în plus aplicaţia faţă de altele este posibilitatea de a face backup şi de a sincroniza orice folder din computerul tău, alături de numeroasele beneficii de stocare şi de distribuire a materialelor tale.

Compatibil cu: Windows, Mac, iPhone, iPad, iPad Touch, Android, Kindle Fire, Outlook.
Spaţiu de stocare: de la 60GB pentru 7.49$/lună până la 1000GB pentru 55$/lună sau planuri personalizate. Toate includ o perioadă de probă gratuită de 30 zile.

hightail.com

hightail.com

hightail.com este, aşa cum spune şi prima pagină a aplicaţiei, metoda profesionistă de stocare şi de distribuire a fişierelor şi a folderelor tale în mediul online. Aplicaţia se adresează sectorului de afaceri şi promite să-ţi facă viaţa mai uşoară la job şi să te ajute să-ţi realizezi proiectele simplu şi eficient.

Compatibil cu: orice dispozitiv - computer sau laptop, Android, iOS, Outlook.
Spaţiu de stocare: în funcţie de planul ales, de la 2GB gratuit, până la spaţiu de stocare nelimitat cu 24.99$/lună sau planuri personalizate.

Dropbox

Dropbox

Dropbox este una dintre cele mai utilizate aplicaţii pentru stocarea fişierelor şi a fotografiilor, atât pentru uz individual, cât şi pentru companii. Este un mediu sigur în care îţi poţi încărca, poţi distribui şi poţi edita toate tipurile de fişiere.

Compatibil cu: orice dispozitiv.
Spaţiu de stocare: 2GB gratuit cu backup; 1TB pentru 9.99€/lună sau 12€/lună pentru companii.

shoeboxapp.com

shoeboxapp.com

shoeboxapp.com este aplicaţia care îţi perimte să stochezi şi să faci backup pentru toate fotografiile tale. În plus, ai acces la galeriile tale de pe orice tip de dispozitiv, pentru ca tu să te bucuri de cele mai frumoase amintiri în imagini oriunde şi oricând.

Compatibil cu: Windows, Mac, iPhone, iPad şi Android.
Spaţiu de stocare: Backup nelimitat pentru fotografii gratuit.

Spor la instalat! Laughing

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.