8 plaje cu apă cristalină unde ai putea să evadezi vara

8 plaje cu apă cristalină unde ai putea să evadezi vara
 
 

Noi începem să ne căutăm destinaţii pentru petrecerea vacanţei. Criteriile de bază: plajă cu nisip auriu, apă turcoaz şi cât mai multe umbreluţe. Chiar dacă pe toate acestea le găsim şi mai mult sau mai puţin aproape de casă, eu am găsit câteva plaje cu apă cristalină, la care chiar dacă nu voi ajunge, merită măcar să visez.

Apa cristalină este cea care merită totul în astfel de locaţii, din simplul motiv că o astfel de claritate a apei face întregul peisaj şi mai frumos şi mai spectaculos. În plus, este perfectă pentru scufundări, pentru plimbări cu barca şi, evident, pentru poze deosebite! Te invit să admiri în continurae 8 plaje cu apă cristalină unde ai putea să evadezi vara:

Belize

Belize

Insula Maiga

Insula Maiga

Lacul Samerange

Lacul Samerange

Lacul Tahoe

Lacul Tahoe

Maldive

Maldive

Lacul montan Maroon Bells

Lacul montan Maroon Bells

Parcul National al Chinei

Parcul National al Chinei

Insulele Solomon

Insulele Solomon

Tu unde ai vrea să-ţi petreci vacanţa de vară?

   

Vrei şi alte idei pentru vacanţa ta exotică din acest an? Atunci trebuie să vezi şi 10 cele mai interesante plaje din lume6 cele mai frumoase plaje roz din lume şi 5 dintre cele mai frumoase plaje mediteraneene!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers