8 locuri unde nu se duce oricine în vacanţă

8 locuri unde nu se duce oricine în vacanţă
 
 
 

Pentru că sezonul vacanţelor se apropie cu paşi repezi, ne gândim deja la noi destinaţii pe care să le vedem! Dacă te-ai săturat de locurile bine cunoscute, ţi-am pregătit o selecţie de 8 locuri unde nu se duce oricine în vacanţă. Fie că sunt mai îndepărtate, fie că sunt destinaţii pentru cei mai aventuroşi dintre noi, aceste locuri sunt ideale pentru o vacanţă altfel!

Tangier

Tangier
Sursa

Tangier este un oraş destul de popular ca destinaţie turistică, pentru cei care aleg Marocul. Cu o cultură şi o istorie deosebit de bogate, oraşul atrage numeroşi turişti curioşi. Chiar şi aşa nu oricine alege o vacanţă aici, însă poate fi un bun punct de acces mai departe spre Casablanca sau Marrakech.

Papua Noua Guinee

Papua Noua GuineeSursa

Dacă vara te duce cu gândul la vacanţe cu mare şi soare, dar vrei totuşi o schimbare majoră, atunci Papua Noua Guinee este destinaţia spre care să te îndrepţi. Pierdut în mijlocul oceanului, arhipelagul este plin de insuliţe unde poţi fugi de stresul cotidian şi unde cu siguranţă vei reuşi să te relaxezi fără nicio grijă.

Tibet

Tibet
Sursa

La limita dintre o vacanţă plin de adrenalină şi una profund spirituală se află Tibetul. De la explorarea siturilor istorice şi religioase tibetane, în care doar puţini au intrat, până la peisaje montane care îţi taie respiraţia, această destinaţie îţi poate oferi o vacanţă completă din toate punctele de vedere.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Mongolia

MongoliaSursa

Dacă tot am vorbit despre Tibet, nici Mongolia nu este foarte departe. Pentru cei aventuroşi, vacanţele mongoleze pot însemna o lungă plimbare pe unele dintre cele mai aride terenuri ale lumii şi prin deşert, cu ajutorul cămilelor sau al măgăruşilor.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Coreea de Sud

Coreea de SudSursa

Divergenţele din ultimii ani care au înconjurat Coreea de Sud şi Coreea de Nord au făcut ca aceste două ţări să nu se mai afle printre cele mai interesante destinaţii de vacanţă. Cu toate acestea, cei mai curioşi şi mai curajoşi turişti ajung să exploreze această bogată zonă culturală a Asiei.

Amazon

AmazonSursa

Bazinul Amazonului este cu siguranţă o destinaţie pentru cei mai curajoşi dintre noi. Dacă nu te deranjează temperaturile crescute, o vacanţă petrecută în mare parte pe apă şi prin păduri, în jungla amazoniană te împină natura aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată, departe de poluare şi de ziduri de beton.

Antarctica

AntarcticaSursa

Antarctica este cu siguranţă o locaţie de vacanţe pe care nu mulţi o iau în considerare. Cu temperaturi scăzute năucitoare, o doză de adrenalină şi nu tocmai cel mai accesibil drum până acolo, Antarctica este un loc de vacanţă atipic. Dar unde altundeva mai poţi vedea peisaje impresionante, pinguini şi albatroşi şi cele mai limpezi ape?

Siberia

SiberiaSursa

Pentru cei care acceptă frigul mai uşor şi Siberia este o destinaţie de vacanţă ce merită încercată. Din St. Petersburg până în cele mai îndepărtate cătune siberiene, acest loc este o adevărată minune şi o oază de aer proaspăt (şi rece) pentru cei pasionaţi de natura sălbatică, de locuri neatinse de mâna omului şi mai ales de vacanţe unice.

Tu unde ai alege să petreci o vacanţă altfel?

    

Vrei să descoperi mai multe destinaţii de vacanţă deosebite? Atunci citeşte şi despre 13 locuri în care ar trebui să evadezi în 2014, ţări unice în lume şi 10 cele mai izolate aşezări de pe pământ.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.