8 hoteluri la înălțime pentru o vacanță de neuitat

8 hoteluri la înălțime pentru o vacanță de neuitat
 
 

Unele hoteluri sunt atât de speciale încât se transformă în adevărate atracții turistice. Am selectat pentru tine câteva dintre cele mai populare hoteluri la înălțime, care asigură o panoramă pe care nu ai să o iuți niciodată.

Yeti Mountain Home – Nepal

Ești îndrăgostit de natură și ideea unei șederi în vârf de munte îți surâde? Atunci nu ar trebui să ratezi o vizită la Yeti Mountain Home din Kongde, Nepal. Este unul dintre cele mai populare hoteluri la înălțime, iar priveliștea este cu adevărat fascinantă. Situat la o altitudine de peste 4.200 de metri, hotelul se află între Everest, Lhotse, Makalu, Cho-Oyo, Ama Dablam și Gyajung Khang.

Cei care sunt curioși să descopere această locație excelentă trebuie să scoată din buzunar în jur de 574 de lei pe noapte. Verifică disponibilitatea și prețurile aici.

Yeti Mountain Home

Fotografie preluată de pe jacadatravel.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Hacienda El Porvenir – Ecuador

Tot pe lista de hoteluri deosebite se regăsește și Hacienda El Porvenir din Hacienda, Ecuador. Acesta este locul perfect pentru cei care iubesc natura. De fapt, Hacienda El Porvenir este mai mult decât un simplu hotel, este și fermă funcțională. Astfel, vizitatorii pot să facă drumeții călare, să se bucure de animalele de aici și, desigur, să pornească la pas pe excepționalele trasee din zonă. De ce apare Hacienda El Porvenir pe lista de hoteluri la înălțime? Simplu! Se află la o altitudine de peste 3.500 de metri.

Dacă îți dorești să-ți faci o vacanță aici o cameră dublă costă aproximativ 356 de lei pe noapte. Verifică disponibilitatea și prețurile aici.

Hacienda El Porvenir

Fotografie preluată de pe expedia.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Glacier Hotel Grawand – Italia

Nu trebuie să pleci de pe continent dacă ești în căutare de hoteluri la altitudine. Printre cele mai frumoase locuri de cazare de acest tip se numără și Glacier Hotel Hrawand din Maso Corto, Italia. Acesta este un adevărat paradis pentru cei care se simt excelent pe pârtiile de ski. De asemenea, hotelul se află la o înălțime de aproximativ 3.200 de metri. Mai mult decât atât, este considerat locul de cazare la cea mai mare altitudine din Europa.

Pentru o cameră dublă la Glacier Hotel Grawand trebuie să scoți din buzunar aproximativ 690 de lei pe noapte. Verifică disponibilitatea și prețurile aici.

Glacier Hotel Grawand

Fotografie preluată de pe booking.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

The Lodge at Breckenridge – SUA

Statele Unite ale Americii nu duc nici ele lipsă de hoteluri deosebite. Printre ele se numără The Lodge at Brecknridge din Colorado, un loc care pare desprins din povești. Balcoanele hotelului, care este situat la o altitudine de aproximativ 3.100 de metri, oferă priveliști cu adevărat spectaculoase către Munții Stâncoși. De asemenea, aici există pârtii de ski, dar și o mulțime de trasee pentru drumeții, cățărări și hiking.

O cameră dublă la The Lodge at Breckenridge costă aproximativ 426 de lei pe noapte. Verifică disponibilitatea și prețurile aici.

The Lodge at Breckenridge

Fotografie preluată de pe booking.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

3100 Kulmhotel Gornergrat – Elveția

Pentru cei care iubesc Elveția avem vești bune! Unul dintre cele mai apreciate hoteluri la înălțime se află aici. Este vorba despre 3100 Kulmhotel Gornergrat, hotel situat la cea mai mare înălțime dintre cele care se află în Alpii Elvețieni (3.100 de metri). Priveliștea este excepțională, iar pasionații de sporturi de iarnă se pot bucura aici de o mulțime de activități pe gustul lor. Mai mult decât atât, Kulmhotel Gornergrat apare pe lista de hoteluri deosebite din lume pentru că are propriul planetariu.

Cei care vor să vină la acest hotel din Zermatt trebuie să plătească în jur de 1.100 de lei pe noapte pentru o cameră dublă. Verifică disponibilitatea și prețurile aici.

3100 Kulmhotel Gornergrat

Fotografie preluată de pe booking.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Berghaus Diavolezza – Elveția

Rămânem în Elveția, dar de data aceasta ne îndreptăm atenția către Berghaus Diavolezza, din Berninahäuser, un alt loc spectaculos de pe lista de hoteluri la altitudine. Aici o să aveți parte de o priveliște superbă, lucru care nu e de mirare având în vedere că spațiul de cazare este situat la o înălțime de 3.000 de metri. De asemenea, Berghaus Diavolezza se laudă și cu un jacuzzi la înălțime care este situat pe terasa hotelului și care oferă o panoramă superbă către Muntele Bernina.

Acest hotel nu are decât camere comune. Astfel, un pat pentru o persoană costă în jur de 323 de lei pe noapte. Verifică disponibilitatea și prețurile aici.

Berghaus Diavolezza

Fotografie preluată de pe diavolezza.ch. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

The Peaks Resort and Spa – SUA

Aflat în Telluride, Colorado, The Peaks Resort and Spa apare pe lista de hoteluri la înălțime perfecte atât pentru iarnă, cât și pentru vară. Situat la o altitudine de aproximativ 2.895 de metri, acest hotel oferă o mulțime de activități atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Cei care vor să se relaxeze pot să se bucure de serviciile excelente de la spa, având la dispoziție o priveliște cu adevărat încântătoare.

O cameră dublă la The Peaks Resort and Spa costă aproximativ 858 de lei pe noapte.Verifică disponibilitatea și prețurile aici.

The Peaks Resport and Spa

Fotografie preluată de pe tripadvisor.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Belmond Sanctuary Lodge – Peru

Un alt spațiu care pare desprins din povești și care-și merită din plin locul în rândul celor mai populare hoteluri la altitudine se numără Belmond Sanctuary Lodge din Machu Picchu. Aici o să ai parte de o panoramă excepțională, hotelul fiind localizat la o altitudine de aproximativ 2.300 de metri. Această locație este perfectă pentru cei care iubesc natura și drumețiile sau pentru cei care se dau în vânt după meditație și yoga.

Fiind vorba despre un hotel de lux o cameră dublă la Belmond Sanctuary Lodge costă aproximativ 4.000 de lei pe noapte. Verifică disponibilitatea și prețurile aici.

Belmond Sanctuary Lodge

Fotografie preluată de pe booking.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Tu pe care dintre aceste hoteluri la înălțime ai vrea să le vizitezi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers