72 ore în Peru cu doi călători pasionaţi – GALERIE VIDEO

72 ore în Peru cu doi călători pasionaţi – GALERIE VIDEO
 
 
 

Claire şi Max sunt un cuplu de călători pasionaţi din Franţa. Pasiunea lor pentru călătorii este completată cu succes de cea pentru foto şi video, motiv pentru care au adunat o mulţime de materiale impresionante de-a lungul călătoriei lor în Peru. De la întâlnirile cu localnicii, până la cele mai frumoase imagini suprinse în apropiere de Machu Picchu, acest video prezintă momentele esenţiale ale excursiei lor de vis în Peru.

72 ore în Peru

În mai puţin de 4 minute de filmare admirăm toate minunile pe care le are Peru de oferit începând şi încheind cu Machu Picchu – simbolul acestei ţări şi cea mai vizitată atracţie turistică de aici.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Bonus cu oamenii şi locurile interesante din Peru

Pentru a completa imaginea acestei ţări, dar şi numeroasele experienţe unice pe care le-au întâlnit aici, Claire şi Max au realizat şi un video bonus, numai bun pentru a simţi distracţia de vacanţă de care s-au bucurat în Peru:

Ţi-ar plăcea să le calci pe urme celor doi? Laughing

    

Descoperă mai multe locuri fascinante din Peru: Valea Incaşilor şi Machu Picchu!

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers