7 video-uri pline de energie cu distractia in Ibiza

7 video-uri pline de energie cu distractia in Ibiza
 
 

Insula Ibiza este inconjurata de unele dintre cele mai curate si cristaline ape ale Marii Mediteraniene, si are multime de plaje de nisip fin. Nordul insulei este acoperit de livezi de maslini, smochini si migdali, coline inverzite, iar zona de coasta este presarata cu golfuri stancoase.

Dar nu acestea sunt lucrurile pentru care insula este renumita si care atrag cei mai multi vizitatori. Ibiza este locul unde timpul se transforma in libertatea de a trai momentul, de a conduce sfera trupului intr-o alta dimensiune si a lasa mintea sa viseze si sufletul sa fie liber. Este orasul cu cea mai mare concentratie de cluburi si discoteci decat oricare alt oras din Europa!

Pacha, Amnesia, Space, Privilage, Eden, Ibiza Rokcs, Martina, Bora Bora, DC-10 ... completati voi mai departe.

In care ati fost? Sau in care ati merge? Let the party start!

O zi in Ibiza

Ibiza ROCKS!

Es paradis water party

Distractia in clubul Amnesia din Ibiza

Party pe o barca in Ibiza

Ibiza Soul 2011

Mike Candys & Evelyn feat. Patrick Miller - One Night In Ibiza


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers