7 video-uri despre incredibila Scotie

7 video-uri despre incredibila Scotie
 
 

Scotia inseamna legenda si romantism, fiind o tara pe cat de fascinanta, pe atat de surprinzatoare. Are orase si sate pline de viata, peisaje montane superbe, lacuri, rauri pline cu somon, terenuri de golf fara de egal, castele medievale si suprafete intinse de salbaticie.

Nu degeaba se spune ca zona muntoasa a Scotiei este printre ultimele zone neimblanzite ale Europei. Cea mai atractiva zona a Scotiei sunt Tinuturile Inalte, unde peisajul te va lasa cu rasuflarea taiata.

Ca sa vezi ca nu exageram cu descrierea de mai sus, am ales cateva video-uri despre Scotia, care zicem noi ca surprind bine frumusetile acestei destinatii.

Deci, ne facem bagajele ?

Scotia in imagini

Orase din Scotia

Cele mai frumoase castele din Scotia

Natura superba a Scotiei

Despre Edinburgh

Pur si simplu Scotia

Istoria Johnny Walker de Robert Carlyle

Am pastrat pentru final piesa de rezistenta : un video de 6 minute cu celebrul Robert Carlyle care ne dezvalui cu un accent pur "scottish" istoria marcii scotiene de whiskey Johnny Walker, totul intr-un peisaj superb din zona Loch Doyne.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers