7 sfaturi să îți faci mai bine bagajele

7 sfaturi să îți faci mai bine bagajele
 
 
Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Cât de dificil poate fi să-ți faci bagajele pentru vacanță? Foarte dificil! Dar trebuie să știi că tu ești cel care îți pune bețe în roate! Smile Făcutul de bagaje poate fi o corvoadă pentru unii, dar, dacă te pregătești corespunzător, le poți face nu numai repede, ci și bine! Ți-am pregătit câteva sfaturi, după care m-am ghidat și eu în pregătirile de vacanță, care te vor ajuta să-ți faci bagajele mai ușor.

1. Nu te mai pregăti pentru sfârșitul lumii!

Atunci când mergi în vacanță, ai tendința să iei toată casa cu tine în bagaj. De la haine până la obiecte de uz personal ai vrea să le iei pe toate, chiar și pe cele pe care nu le folosești nici măcar atunci când ești acasă. Desigur, se poate întâmpla să ai nevoie de un anumit lucru, dar, dat fiind faptul că nu mergi în vacanță la capătul lumii, orice ai nevoie se poate cumpăra de undeva!

2. Renunță la gențile imense!

Da, știu e visul tău să cari un troller cât o vilă după tine prin aeroport, dar o geantă de dimensiuni rezonabile îți impune niște limite… și limitele sunt bune, mai ales dacă împachetezi ca pentru sfârșitul lumii cum spuneam mai sus! Smile

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

3. Alege-ți hainele cum trebuie!

Hainele ocupă cel mai mare spațiu în bagajele tale întotdeauna, fie că mergi cu cele mai sumare outfit-uri la mare, fie că mergi cu pufoaica la munte! Smile Pentru a nu-ți lua tot dulapul cu tine, verifică starea vremii pentru destinația și perioada în care călătorești. În plus, încearcă să alegi haine pe care le poți combina între ele: în culori, să nu arăți ca un papagal, și în straturi, dacă e cald să le dai jos, dacă e frig să mai pui.

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

4. Organizează-te!

Ai nevoie de o listă de bagaj pe care să pui tot! După ce pui lucrurile pe hârtie, vei putea și să împachetezi cum trebuie. În primul rând, nu vei lăsa totul pe ultima sută de metrii și, în al doilea rând, îți vei da seama că nu ai de fapt nevoie de pantofi de alergat, pentru că vrei doar să mergi să dormi în vacanță. Cool

5. Scanează-ți actele și pune originalele într-un loc sigur!

Actele sunt cele mai importante atunci când călătorești. Este important să ai mare grijă de ele, dar și să ai variantele scanate, în cazul în care se întâmplă ceva!

6. Nu-ți lua toate gadgeturile cu tine!

Scopul unei vacanțe este relaxarea! Dacă vrei cu adevărat să te deconectezi, nu ai nevoie și de laptop și de tabletă și de alte o mie de minuni, doar petreci suficient timp în fața unui ecran în fiecare zi. Telefonul mobil, de care sigur nu te desparți, și aparatul foto sunt arhisuficiente.

7. Pregătește tot! Ia doar jumătate din haine și de două ori mai mulți bani! Laughing

    

Citește și alte recomandări pentru vacanța ta în secțiunea noastră de sfaturi utile!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.