7 scuze pentru a nu călători... şi cum să le depăşeşti

7 scuze pentru a nu călători... şi cum să le depăşeşti
 
 
 

Să spunem de la început: nu ai nicio scuză să nu călătoreşti. Doar în cazul în care pur şi simplu nu vrei! Dar cum să nu vrei când trăim într-o lume atât de minunată şi care ascunde atâtea comori? Aşadar, am pregătit pentru tine o listă a celor mai frecvente scuze pe care le născoceşti şi tu şi toată lumea, dar şi câteva soluţii pentru ele, care să te scoată din impas.

#1 Nu îmi permit să călătoresc

Una dintre cele mai frecvente scuze pentru a nu călători şi probabil una dintre cele mai mari minciuni! Într-adevăr călătoriile nu sunt ieftine, dar există metode prin care poţi economisi în vacanţă. Poţi economisi şi înainte. Majoritatea celor care merg în foarte multe călătorii nu sunt neapărat bogaţi, ci sunt oameni care aleg călătoriile în schimbul bunurilor materiale.

#2 Nu am timp

A doua cea mai întâlnită scuză! Un job care îţi ocupă tot timpul, o familie, proiecte, prieteni şi cine mai ştie câte... nu e de mirare că nu-ţi ajung 24 ore într-o zi. Chiar şi aşa, din când în când, cu toţii avem nevoie de o pauză şi e mai bine să iei pauzele acestea periodic, înainte ca nevoia lor să te macine. Smile

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

#3 Nu am cu cine să merg

Dacă nu ai cu cine să mergi, ai două soluţii simple: fie călătoreşti singur, fie cu un grup organizat. Să mergi singur în vacanţă poate fi o eliberare: nu ai nevoie de nimeni, îţi faci programul cum vrei tu, alegi totul perfect pentru gusturile tale. Dacă nu vrei să mergi singur, atunci poţi opta pentru tururile organizate de agenţiile de turism; sunt multe, aşa că vei găsi cu siguranţă ceva şi pentru tine.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

#4 Nu eşti în siguranţă

Da, călătoriile nu sunt neapărat sigure şi probabil ai acest sentiment de fiecare dată când pleci. Însă frica nu trebuie să fie un impediment. Călătoreşte inteligent! Află care sunt pericolele în zona în care urmează să călătoreşti şi cum să te fereşti de ele. În era internetului afli tot ce vrei să ştii online!

#5 Nu am fost niciodată niciunde

Asta chiar nu e o scuză! Există un început pentru orice şi acum este momentul prielnic să începi! De ce? Deoarece, cu cât începi mai repede, cu atât ai mai mult timp la dispoziţie să-ţi dai seama că mai vrei! Laughing

#6 Nu vorbesc limba ţării

În ziua de azi, asta chiar nu mai e o problemă. Nu era nici în trecut, dar acum ai internetul la îndemână, plus o mulţime de aplicaţii, cum este Duolingo, care îţi spun tot ce ai şi ce nu ai nevoie. Nu trebuie să înveţi o limbă nouă complet înainte de a merge în vacanţă, dar te poţi interesa de Bună, La revedere, Mulţumesc şi aşa mai departe.

#7 Nu vreau să mă rătăcesc

Să te rătăceşti poate fi cel mai frumos lucru în vacanţă, pentru că poţi descoperi locuri cu adevărat incredibil de frumoase. Dacă totuşi rătăcirea este un lucru care te sperie, atunci nu ai decât să porneşti internetul pe telefon şi o aplicaţie GPS. Problem solved!

Tu ce alte scuze ai să nu călătoreşti? Spune-ne şi noi le demontăm noi pentru tine! Laughing

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.