7 plaje mai puţin cunoscute din America

7 plaje mai  puţin cunoscute din America
 
 

America este un continent care oferă numeroase destinaţii de vacanţă. Înconjurat de apă, cu numeroase golfuri, arhipelaguri şi estuare, America se mândreşte cu locuri de vis şi plaje ca în filme. Partea cea mai frumoasă este că, în unele zone, temperaturile sunt propice pentru bălăceală pe tot parcursul anului. Iar dacă nu eşti un pasionat al locurilor aglomerate şi nu îţi place agitaţia, noi îţi propunem câteva plaje mai puţin cunoscute din America, în care te poţi bucura de soare, valuri şi intimitate.

Fort Myers, Florida

Când spui Florida, automat îţi vine în minte imaginea plajelor însorite şi a valurilor numai bune pentru surfing. Sunt motive mai mult decât suficiente ca să-ţi doreşti măcar o dată în viaţă să simţi pe piele atingerea nisipurilor albe şi fierbinţi. Fort Myers, Florida este o destinaţie completă pentru o vacanţă la mare. Temperatura apei nu scade sub 16 grade pe tot parcursul anului, iar dacă la asta adaugi şi faptul că este situat pe una dintre cele mai mari plaje cu nisip alb din Golful Mexic, precum şi numeroasele atracţii turistice din zonă, cu siguranţă o vei înscrie pe lista destinaţiilor tale de vacanţă. 

Fort Myers

 

Bar Harbor, Maine

Dacă îţi doreşti o vacanţă cu iz romantic pe un ţărm stâncos, într-o locaţie care să îţi ofere şi alte alternative de petrecere a timpului liber, înseamnă că Bar Harbor, Maine ar trebui să se afle pe lista ta de opţiuni. Bar Harbor este una dintre cele mai frumoase destinaţii din New England. O insulă cu coaste stâncoase, mai puţin frecventate de turişti şi unde vei avea intimitate din plin. Insula Bar Harbor te va convinge din prima clipă că ai făcut cea mai bună alegere, iar o vizită în Parcul Natural Arcadia şi la poalele Muntelui Cadilac îţi vor condimenta sejurul.

Bar Harbor

Fotografie realizata de Matthew Paulson. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Tybee Island, Georgia

Insula Tybee, Georgia este cadrul feeric în care cămăşile înflorate, surfingul şi muzica live se îmbină perfect, într-o atmosferă sudistă, caldă şi prietenoasă. Insula Tybee este acea destinaţie de vacanţă pe care o alegi fără să clipeşti după ce te-ai săturat de plajele aglomerate de pe coastele Mării Mediterane sau ale Oceanului Indian. Aici liniştea şi intimitatea sunt cuvintele de ordine. Insula Tybee garantează un sejur perfect pe malul oceanului.

Tybee Island

Fotografie realizata de m01229. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Paia, Hawaii

Situată pe costa de Nord a Maui, Hawaii, Paia este considerată raiul surferilor în timpul iernii şi un loc în care te poţi desfăta la soare pe parcursul verii. Dacă ai ajuns aici, nu rata burgerii din peşte şi dă o tură prin numeroasele galerii de artă din localitate. Paia este un oraş plin de culoare şi viaţă în care poţi face cunoştinţă cu tradiţiile şi cultura hawaiana. Numeroasele atracţii pentru turişti, precum şi atmosfera de vacanţă din acest loc te vor convinge să vrei să te întorci. 

Paia Hawaii

Fotografie realizata de Marco A Ochoa Jr. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Trinidad, California

California este recunoscută pentru staţiunile sale idilice şi plajele cu nisipuri albe şi fine. Numeroase staţiuni sunt luate cu asalt de turişti şi surferi. Dar California dispune şi de locuri mai puţin aglomerate. Zece plaje într-o localitate care numără doar 500 de locuitori. Este farmecul Trinidad, o zonă mai puţin frecventată de vizitatori, dar care îţi oferă răgazul unor zile de răsfăţ, în care să te bucuri de peisajul sălbatic şi apusurile de soare fabuloase.

Trinidad, California

Fotografie realizata de Avi Morgan. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Folly Beach, South Carolina

Pe coastele Atlanticului, fiecare plajă te ademeneşte. Vraja oceanului, peisajele de la apusul soarelui şi valurile numai bune pentru surfing te vor atrage ca un magnet. Iar locul idilic despre care tocmai ţi-am povestit este Folly Beach. Această destinaţie te va cuceri cu plajele sale vaste, mâncarea delicioasă, istoria locală şi farmecul său aparte.

Folly Beach

Fotografie realizata de Mike Druckenbrod. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Traverse City, Michigan

Traverse City, Michigan este o alegere excelentă pentru turiştii iubitori de gastronomie, vin şi plajă. Chiar dacă peisajul încântător se conturează pe malul Lacului Michigan, pe timpul verii, Traverse City poate fi o destinaţie superbă pentru un sejur la soare şi la plajă. Fără apă sărată şi fără pericolul de a te întâlni cu vreun rechin, dar cu o atmosferă încântătoare şi apusuri de poveste, Traverse City este o destinaţie intimă, care nu trebuie să lipsească de pe lista ta de călătorii.

Traverse City

Fotografie realizata de David Cornwell. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Tu pe care plajă de pe coastele Americii ai vrea să stai la soare?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers