7 oraşe pe care să le vizitezi după 30 ani

7 oraşe pe care să le vizitezi după 30 ani
 
 
 

Mulţi spun că după 30 ani începi să te aşezi la casa ta. Vacanţele nu mai sunt dedicate explorării de noi locuri, ci mai degrabă liniştii şi relaxării. Dacă te-ai aventurat prin cele mai interesante colţuri ale lumii la 20 şi de ani, ştii că mai ai multe de văzut, iar dacă nu ai făcut-o încă, timpul nu este pierdut. Laughing Îţi propun aşadar 7 locuri pe care trebuie să le vizitezi după 30 ani!

San Jose, Costa Rica

Costa Rica este un fel de tărâm magic, unde vei descoperi frumuseţile naturii. O destinaţie cam depărtată şi cam piperată ca preţ, capitala San Jose se dovedeşte a fi o alegere bună pentru cei care îşi doresc în continuare vacanţe pline de aventuri şi de peisaje spectaculoase la 30 ani.

San Jose, Costa Rica

Marrakesh, Maroc

O ţară atât de bogată din punct de vedere cultural, cu tradiţii dintre cele mai fascinante şi atracţii unice în lume, Marocul este o destinaţie ideală după 30 ani. Iar în Marrakesh vei aprecia cu siguranţă bucătăria marocană şi aromele ei speciale, deşertul întins şi străduţele pietruite.

Marrakesh, Maroc

Vacanță relaxantă în Zakynthos

Vacanță relaxantă în Zakynthos

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timișoara
de la 380 Eur
vezi detalii »

Rio de Janeiro, Brazilia

O altă destinaţie piperată la 20 ani, Rio de Janeiro este oraşul spre care să te îndrepţi după 30, pentru un city break diferit de cele pe care le-ai încercat în marile capitale europene până acum.

Sejur de lux în Bodrum

Sejur de lux în Bodrum

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București
de la 560 Eur
vezi detalii »

Rio de Janeiro, Brazilia

Colombo, Sri Lanka

O insulă în inima Oceanului Indian... ce poate fi mai liniştit şi mai fermecător decât Sri Lanka? Natura sălbatică, templele budiste şi plajele întinse sunt toate învăluite în farmecul unei destinaţii mai puţin sufocate de turişti zgomotoşi, de la capitala Colombo, până la peisajele din împrejurimi.

Colombo, Sri Lanka

St. Petersburg, Rusia

Un city break reuşit şi bogat în cultură îşi va găsi locul în St. Petersburg. Oraşul rusesc include combinaţia perfectă pentru iubitorul de artă: balet, palate, teatre şi cam tot ce înseamnă artă.

St. Petersburg, Rusia

Tokyo, Japonia

Pentru un city break la limita dintre antic şi modern, dintre zgârie nori şi o cultură ameţitoare, Tokyo este destinaţia ideală. Este oraşul în care tradiţiile sunt puse la loc de cinste şi unde, în acelaşi timp, sunt dezvoltate noi tehnologii... în plus Tokyo este un oraş renumit pentru viaţa de noapte fascinantă.

Tokyo, Japonia

Las Vegas, SUA

Distracţia ca la 20 ani se simte cel mai bine în Las Vegas... după 30! Cool Te poţi bucura de un weekend cu prietenii, mai ceva ca în filmele de la Hollywood în Sin City.

Las Vegas, SUA

Mai ai până la 30 ani? Atunci descoperă cele 15 oraşe europene pe care să le vizitezi înainte de 30 ani!

Vacanță de vis în Santorini

Vacanță de vis în Santorini

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București și Timișoara
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers