Să înceapă distracția: 7 orașe cu viață de noapte agitată pentru petrecărețul din tine

Să înceapă distracția: 7 orașe cu viață de noapte agitată pentru petrecărețul din tine
 
 

Ai vizitat muzee. Te-ai bucurat de priveliști extraordinare. Ai admirat arhitectura unora dintre cele mai frumoase orașe din lume. Acum ce spui de puțină distracție? Laughing Există locuri în lume care nu te vor fascina doar prin frumusețea lor, ci și prin faptul că de-a lungul anilor s-au transformat în adevărate destinații de party. Luminile colorate, muzica pentru toate gusturile și oamenii prietenoși o să te facă să te îndrăgostești cu siguranță de aceste orașe cu viața de noapte bogată.

Amsterdam

Amsterdam este unul dintre acele orașe din lume pe care orice turist înrăit trebuie să-l vizitezi cel puțin o dată. Aici te așteaptă muzee excelente, priveliști superbe, iar istoria și cultura prind viață la fiecare colț de stradă. Mai mult decât atât însă, Amsterdam este locul perfect pentru cei care doresc să danseze până la răsăritul soarelui. În ultimii ani, în Europa, Amsterdam a devenit una dintre cele mai căutate destinații de party. Acest lucru nici nu este de mirare având în vedere că pe lângă numeroasele baruri, cafenele și cluburi, aici o să găsești aproape mereu câte un festival sau carnaval de stradă.

Dacă îți dorești o vacanță în acest oraș cu viață de noapte bogată, îți propunem să îți planifici vacanța cândva în luna octombrie, atunci când are loc Amsterdam Dance Event, considerat unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică electronică din Europa, desfășurat în mai multe cluburi din orașul olandez.

Vrei să-ți faci vacanța în Amsterdam? Găsești locuri de cazare disponibile aici.

destinatii de party amsterdam

Fotografie preluată de pe amsterdamredlightdistrict. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Las Vegas

Celebrul oraș american aproape nu mai are nevoie de nicio prezentare și este probabil cea mai cunoscută destinație de party din lume. Reclamele luminoase, cazinourile înghesuite unele lângă altele și barurile, de la cele luxoase, la cele fără pretenții, le vor atrage cu siguranță privirile celor care vor să se distreze din zori și până în seară.
Cunoscut și sub numele de Orașul Păcatelor, Las Vegas este locul unde noaptea aproape că nu se termină și asta pentru că niciun cazinou nu are ceasuri sau geamuri prin care să intre lumina de afară.

Dacă vrei să experimentezi din plin viața de noapte din Las Vegas cel mai bine este să-ți petreci timpul pe The Strip, acolo unde sunt cele mai multe cazinouri, hoteluri și baruri.

Vrei să-ți faci vacanța în Las Vegas? Găsești locuri de cazare disponibile aici.

orase cu viata de noapte las vegas

Fotografie preluată de pe tripsavvy.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Londra

Dacă ești în căutarea unor orașe cu viață de noapte bogată, care să te țină mereu în priză, atunci trebuie să iei neapărat în calcul Londra. Capitala Angliei este locul ideal pentru cei care-și doresc destinații de party care să le oferă de toate. Baruri? Restaurante? Concerte susținute de unii dintre cei mai mari artiști din lume? Festivaluri? Le ai pe toate, în orice zi, în Londra.

În zonele centrale ale capitalei o să găsești pub-uri istorice și baruri șic, cu cocktail-uri delicioase și prestații live. De asemenea, în perioada verii, Londra oferă o varietate de festivaluri pentru cei care iubesc muzica electronică, rock, pop și nu numai. Poți alege dintre Love Festival, British Summer Time, Field Day și multe altele.

De asemenea, trebuie neapărat să ajungi în Soho sau Camden Market, acolo unde indiferent că e zi sau noapte, distracția este în toi.

Vrei să-ți faci vacanța în Londra? Găsești locuri de cazare disponibile aici.

destinatii pentru petrecareti

Fotografie preluată de pe londontown.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Berlin

Berlin are o adevărată cultură și istorie de nightclubbing, iar acest lucru se simte și în prezent. Barurile și cluburile sunt foarte primitoare, iar de cele mai multe ori rămân deschise până când pleacă și ultimii clienți.

În capitala Germaniei o să găsești o mulțime de locuri unde să-ți petreci timpul. Dacă vrei însă să experimentezi și mai mult din viața de noapte a Berlinului trebuie să te duci în unele dintre cele mai populare cluburi din acest oraș. De exemplu, Berghain se numără printre cele mai celebre, însă trebuie să te înarmezi cu răbdare pentru că nu ai să intri aici din prima.

La fel de popular este și Watergate, un adevărat paradis pentru cei care iubesc muzica tehno. Împărțit pe mai multe nivele și având diferite camere, Watergate este locul perfect pentru toți cei care iubesc destinațiile de party.

Vrei să-ți faci vacanța în Berlin? Găsești locuri de cazare disponibile aici

destinatii de party

Fotografie preluată de pe spinlister.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

New York

New York este supranumit și orașul care nu doarme niciodată și… acesta este adevărul. Faimoasa metropolă americană este o adevărată destinație pentru petrecăreți, oferind mii de baruri, cafenele, restaurante, cluburi, arene și hale pentru concerte. În orice zi din an, în New York poți să vezi câteva trupe sau artiști de talie mondială sau să te distrezi pe cinste la un show de stand-up susținut de unii dintre cei mai îndrăgiți comici.

Așa cum spuneam, fiind vorba despre orașul care nu doarme niciodată aici o să găsești și o mulțime de festivaluri și carnavaluri cu prestații live de toate felurile.

Nu uita că New York nu înseamnă doar Manhattan. Există o mulțime de alte cartiere șic care oferă o gamă largă de cluburi, baruri și restaurante, unde distracția și voia bună continuă până dimineața.

Vrei să-ți faci vacanța la New York? Găsești locuri de cazare disponibile aici.

orase cu viata de noapte

Fotografie preluată de pe djmag.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Rio de Janeiro

Când vine vorba de party, brazilienii știu exact care sunt ingredientele pentru o petrecere de neuitat. Astfel, dacă te numeri printre cei care vor să descopere orașe cu viață de noapte bogată, trebuie să încerci o vacanță în Rio de Janeiro.

Ai la dispoziție baruri de salsa, o mulțime de cluburi și nu numai.

Turiștii se dau în vânt după viața de noapte din Copacabana, cartier pe care trebuie neapărat sa-l vizitezi atunci când îți faci concediul în Rio de Janeiro. Pregătește-te pentru mult dans și unele dintre cele mai delicioase cocktail-uri.

Vrei să-ți faci vacanța în Rio de Janeiro? Găsești locuri de cazare disponibile aici.

destinatii pentru petrecareti

Fotografie preluată de pe rioallaccess.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Bangkok

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Thailanda este una dintre cele mai populare destinații pentru petrecăreți. Fie că vorba de baruri, terase, cluburi și chiar vânzoleala de pe străzi, Bangkok este locul ideal pentru cei care nu concep să plece din oraș înainte de răsăritul soarelui.

Dacă în trecut viața de noapte din capitala Thailandei era considerată destul de periculoasă, lucrurile au evoluat mult. Acum, aici o să găsești o mulțime de locuri luxoase, dar și baruri cu atmosferă plăcută fără prea multe pretenții.

O ieșire în oraș noaptea în Bangkok o să-ți dea posibilitatea să cunoști oameni din toate colțurile lumii, dar și localnici care știu exact unde sunt cele mai cool petreceri.

Vrei să-ți faci vacanța în Bangkok? Găsești locuri de cazare disponibile aici.

destinatii de party

Fotografie preluată de pe soicowboy-bangkok.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Care sunt destinațiile de party care-ți plac cel mai mult?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers