7+ obiecte ce nu trebuie să lipsească din geanta pasionatelor de călătorii

7+ obiecte ce nu trebuie să lipsească din geanta pasionatelor de călătorii
 
 
 

Îţi place să călătoreşti? Atunci cu siguranţă bagajul este de fiecare dată o provocare pentru tine. Pentru că avem întotdeauna tendinţa de a lua mai multe lucruri la noi (şi avem mai multe lucruri de care avem nevoie când plecăm undeva), spre deosebire de partenerii noştri de călătorie, întotdeauna cărăm obiecte inutile care fac totul mai greu şi mai complicat.

Pentru pasionata de călătorii din tine, iată o listă simplă de obiecte ce nu trebuie să lipsească din geanta ta de voiaj. Poţi lua lista cu tine în pregătirea bagajelor. Laughing

#1 O geantă rezistentă

Poşetă, geantă sau rucsac, nu contează ce preferi, important este să reziste. Alege pe cât posibil un material de calitate, impermeabil şi durabil. Dar nu uita şi de comoditate: bretele late şi din materiale care nu te vor deranja toată ziua.

#2 Un portofel multi-funcţional

Optează pentru un portofel diferit de cel pe care îl foloseşti în viaţa de zi cu zi, pentru că vei dori să ai la îndemână nu numai bani, ci şi acte, bilete de avion, vouchere de cazare şi cine mai ştie câte alte hârtii şi hârtiuţe. Smile

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Obiecte din geanta pasionatelor de calatorii

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

#3 Masca, perna şi ochelarii de soare

Indiferent unde mergi şi cu ce mijloc de transport, ai nevoie de aceste obiecte. Masca şi perna te vor ajuta să te odihneşti corespunzător în timpul călătoriei, iar ochelarii de soare te vor proteja de razele puternice ale soarelui.

#4 Machiaj de bază

Nu lua cu tine toată trusa de machiaj, mai ales dacă nu ai programate evenimente speciale în timpul călătoriei, ci mai degrabă câteva obiecte de machiaj esenţiale, cum ar fi: un fond de ten, un rimmel şi un balsam de buze.

#5 Încălţăminte adecvată şi confortabilă

Ce fel de încălţăminte este cea mai confortabilă pentru tine? Pentru mine e o pereche de tenişi. Asta nu înseamnă că iau tenişii cu mine iarna la munte. Alege ceva adecvat pentru locul în care urmează să călătoreşti, dar şi ceva comod, nu ceva nou, care să-ţi facă bătături, sau pantofi prea greoi.

Obiecte din geanta pasionatelor de calatorii

#6 Camera foto, telefonul şi încărcătorul mobil

Pozele de vacanţă sunt un must pentru fiecare dintre noi. Fie că le faci cu telefonul sau cu un aparat foto performant, este important să le poţi încărca pe ambele din mers cu un încărcător mobil. În plus, telefonul mobil te poate ajuta în şi mai multe situaţii prin aplicaţiile de travel.

#7 Strictul ultra-necesar

Dacă tot am trecut în revistă toate cele de mai sus şi deja crezi că ai pus tot în geanta de vacanţă, încheiem cu alte câteva obiecte ultra-necesare pentru fiecare pasionată de călătorii: deodorant, lenjerie comodă, o carte uşoară şi periuţa de dinţi. Cool

Tu ce altceva ai mai adăuga listei noastre de obiecte ce nu trebuie să lipsească din geanta unei pasionate de călătorii?

    

Vrei mai multe idei ingenioase pentru vacanţele tale? Citeşte toate sfaturile noastre de călătorie.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.