7 lucruri pe care trebuie să le faci în Moscova

7 lucruri pe care trebuie să le faci în Moscova
 
 

Moscova este un oraş fascinant pentru city break. Centrul lumii ruseşti, Piaţa Roşie şi numeroasele sale simboluri culturale şi istorice sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să ajungi măcar o dată în celebrul oraş. Dacă nu te-am convins, îţi arăt în continuare 7 lucruri pe care trebuie să le faci în timpul unui city break în Moscova... apoi cu siguranţă vei dori să ajungi în Rusia cât mai repede.

#1 Turul gratuit al Moscovei

Tururile gratuite sunt disponibile în majoritatea marilor oraşe ale lumii, trebuie doar să ştii unde să le cauţi. Cool Un tur gratuit în Moscova trece prin toate atracţiile simbol ale oraşului şi te ajută să descoperi şi alte locuri minunate de văzut în restul vacanţei tale.

#2 O plimbare în Grădinile Alexander

Grădinile Alexander sunt unele dintre cele mai frumoase şi apreciate din Moscova. Atât locuitorii oraşului, cât şi turiştii se pot bucura aici de o plimbare în aer liber, amestecată cu puţină istorie. Nu uita să admiri panorama Kremlinului, fântâna cu cai şi schimbarea gărzii de la Mormântul Soldatului Necunoscut.

Kremlin

#3 Shopping la Izmailovo

Izmailovo este cea mai cunoscută piaţă de vechituri din Moscova. Parte parc de distracţii, parte piaţă, acesta este locul din care vei pleca acasă cu obiecte şi experienţe frumoase ca amintiri de vacanţă. Laughing

#4 Muzică clasică la Conservator

Dacă îţi place muzica clasică ştii deja că în Moscova te poţi bucura de ea la Conservator. Verifică programul instituţiei şi află când au loc spectacolele gratuite.

#5 Sport în Parcul Sokolniki

Parcul Sokolniki este locul în care îşi dau întâlnire pasionaţii de sport. În orice anotimp aici poţi face mişcare în voie. Orice de la plimbările pe aleile deosebit de lungi în timpul primăverii, la bălăceala în bazin vara, la sporturi de iarnă precum schi sau patinaj, toate sunt disponibile într-un singur loc.

Metroul din Moscova

#6 Coboară în subteran şi admiră arta Moscovei

Dacă nu ajungi la muzeu, te poţi bucura în Moscova şi de artă în subteran. Galeriile de metrou din oraşul rusesc sunt recunoscute ca unele dintre cele mai frumos ornamentate din întreaga lume. Nu le rata.

#7 Vezi Moscova din barcă

După ce te-ai plimbat prin toate cele de mai sus, poţi opta pentru un tur cu barca al Moscovei. Astfel ai o perspectivă nouă asupra oraşului şi mai descoperi şi alte locuri minunate spre care să te îndrepţi în ultimele zile de vacanţă.

Ce alte experienţe tipice pentru Moscova ai mai adăuga listei noastre?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers