7 lucruri gratuite de care te poţi bucura în New York

7 lucruri gratuite de care te poţi bucura în New York
 
 

Pentru noi e mare lucru să ajungi în New York – în primul rând pentru că e departe, în al doilea rând pentru că biletul de avion nu e tocmai ieftin... să zicem că nu e un city break pentru oricine. Smile Prin urmare, dacă ai reuşit să ajungi acolo, trebuie să ştii care sunt lucrurile pe care le poţi face gratuit. Economiseşti bani de vacanţă şi te bucuri şi de unele dintre cele mai frumoase experienţe autentice americane din New York.

Artă, cultură şi istorie în New York

Metropolitan Museum of Art şi Museum of Natural History sunt două dintre cele mai cunoscute muzee din New York. Cele două nu percep o taxă de intrare, dar, dat fiind faptul că sunt finanţate din donaţiile obţinute de la vizitatori şi nu numai, sunt încurajate micile contribuţii la intrare. Smile

Comedie la Teatrul UCB

Teatrul UCB din New York pune în scenă şi piese de teatru la care intrarea este gratuită. Acestea sunt de fiecare dată compuse din momente amuzante şi de stand-up comedy, aşa că te vei bucura cu siguranţă de momente pline de savoare.

New York

Plimbare cu Staten Island Ferry

Staten Island Ferry este mijlocul ideal (şi, mai ales, gratuit) prin care te poţi bucura de peisaje incredibile cu oraşul New York şi cu Statuia Libertăţii.

Aleargă cu Nike

Nike şi The New York Running Company organizează ture de alergare gratuite prin New York. Prin urmare, dacă ai nevoie de mişcare te poţi înscrie şi tu! Îţi faci workout-ul şi în vacanţă, cunoşti oameni noi şi descoperi o mulţime de locuri interesante din marele oraş.

Yoga cu Lululemon şi Yoga to the People

Dacă genul de mişcare de care ai nevoie este mai relaxant, poţi opta pentru sesiunile gratuite de yoga organizate de Lululemon şi Yoga to the People.

New York

O plimbare cu taxi

Nouă ne place să ne lăudăm cu aplicaţiile pe care le descoperim... mai ales cu cele care ne fac vacanţele mai plăcute. Uber este una dintre aceste aplicaţii, disponibilă gratuit pe iOS, Android şi Windows Phone. Noii utilizatori primesc 30$ discount la prima cursă, aşa că poate ai norocul de a o obţine gratuit. Smile

O cină şi poate o nouă oportunitate

Dacă ajungi în New York în vacanţă, dar te gândeşti să şi rămâi în oraş, trebuie să ştii că aici se organizează destul de des cine dedicate networkingului. Astfel, cunoşti oameni noi, mănânci bine şi poate te alegi şi cu un job. Caută în Gary's Guide şi MyFreeConcert informaţiile de care ai nevoie.

Dacă vrei să te bucuri de şi mai multe mâncăruri gratuite în timpul plimbărilor tale prin New York, trebuie să ştii că o mulţime de patiserii, cofetării, cafenele şi aşa mai departe oferă mostre gratuite destul de consistente! Laughing

    

Vrei şi mai multe vacanţe cu buget redus? Citeşte şi: 5 sfaturi pentru o vacanţă mai ieftină la Roma, vacanţă în Barcelona aproape gratis şi atracţii gratuite la Londra.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers