7 hoteluri cu decor romantic pentru luna de miere

7 hoteluri cu decor romantic pentru luna de miere
 
 
 

Vara bate deja la uşă, aşa că este momentul să-ţi alegi o destinaţie de vacanţă. Dacă anul acesta te vei bucura de o vacanţă mai specială, cum este luna de miere, atunci ai nevoie de un decor cât mai romantic, în care să te relaxezi după marele eveniment. Cum destinaţiile pentru luna de miere nu sunt dintre cele pentru care optezi în mod obişnuit, îţi propun o listă de hoteluri inedite, romantice, perfecte pentru luna ta de miere.

Cotton House, Caraibe

Cotton House, Caraibe

Cotton House din Caraibe este o destinaţie de vis pentru luna de miere. Un fapt uşor de înţeles, dată fiind locaţia exotică, însă, în plus, construcţia este realizată din piatră de coral albă şi mobiliată în stil colonial. Vederile de pe Cotton Hill sunt atât spre Caraibe, cât şi spre Atlantic, iar romantismul va fi la el acasă în acest peisaj.

Chateau de Bagnols, Franţa

Chateau de Bagnols, Franţa

Chateau de Bagnols din Beaujolais este locul în care vă veţi simţi ca o familie aristocrată. După cum îi spune şi numele, hotelul de 5 stele este de fapt un castel franţuzesc. Alături de castelul autentic, restaurantul de lux, frescele de secol 18, paturile cu baldachin şi degustările de vin completează decorul unei poveşti de vacanţă romantice.

Bon Ton Restaurant & Resort, Malaezia

Bon Ton Restaurant & Resort, Malaezia

Ceva mai departe de destinaţiile obişnuite, în inima Malaeziei, Langkawi ascunde Bon Ton Restaurant & Resort, un loc pentru cei care îşi doresc o lună de miere specială, cu peisaje de vis şi cu un aer boem. Căsuţele private sunt construite în stil tradiţional pe o fostă plantaţie de cocos, la care se adaugă restaurantul Bon Ton şi o mulţime de facilităţi pentru o vacanţă din care nu lipseşte nimic.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Constance Le Prince Maurice, Mauritius

Constance Le Prince Maurice, Mauritius

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

În Oceanul Indian, Insulele Mauritius sunt pentru mulţi o destinaţie romantică prin excelenţă. Plajele ascunse, golfurile şi hotelurile cu bungalowuri de lux sunt doar câteva dintre motivele pentru o vacanţă perfectă aici. Constance Le Prince Maurice te duce cu gândul la regalitate şi acest lucru îl face şi decorul tropical de lux, în care te poţi bucura de o mulţime de activităţi în doi, de la relaxarea la piscină, până la sport.

Cayo Espanto, Belize

Cayo Espanto, Belize

Departe de lume, Cayo Espanto este locul în care te poţi ascunde în luna de miere. Căsuţele private, insula închisă, destinată doar celor care sunt cazaţi acolo, şi serviciile de lux îţi vor oferi cadrul perfect pentru romantism şi intimitate. Lanţul hotelier este format din 6 căsuţe private de vacanţă, cu piscină şi bucătar personal.

Esencia, Mexic

Esencia, Mexic

Peninsula Yucatan din Mexic este recunoscută pentru numeroasele sale relicve istorice. Este locul în care poţi descoperi urmele culturii mayaşe şi o mulţime de ruine, însă este şi o destinaţie perfectă pentru luna de miere într-un decor deosebit. Esencia este o proprietate privată de pe riviera mayaşă, ce se laudă cu ale sale apartamente de lux cu vedere la ocean.

Residenza Napoleone III, Italia

Residenza Napoleone III, Italia

Dacă un castel franţuzesc nu este pe gustul tău, poate unul italian te va convinge. Residenza Napoleone III din Roma este format dintr-un grup de apartamente cu un design aristocrat, aflate în aripa istorică a Palazzo Ruspoli. De la operele de artă, care îmbrac perfect pereţii apartamentelor, până la cele pe care le găseşti la orice colţ pe străzile din Roma, vei avea parte de un peisaj de vis pentru luna ta de miere.

Sursa foto: mrandmrssmith.com

În care dintre aceste hoteluri ţi-ar plăcea să-ţi petreci luna de miere?

    

Ai nevoie de mai multă inspiraţie pentru luna de miere? Citeşte şi despre: 10 destinaţii exotice pentru luna de miere în 2015, idei de destinaţii din Europa perfecte pentru luna de miere şi idei unde poţi merge în luna de miere... în România

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.